Bayram Tatilini Eynal'da Geçirenler Eğlencenin Doruğuna Ulaştı

9 günlük Kurban Bayramı tatilini Kütahya Simav'ın şifalı sıcak sularıyla ünlü Eynal Kaplıcalarında geçirenler eğlencenin doruğuna ulaştı.

Bayram Tatilini Eynal'da Geçirenler Eğlencenin Doruğuna Ulaştı
Belediyenin işlettiği Bin 200 yatak kapasiteli Eynal Kaplıcaları İşletmesi konuklarına bayram sürprizi yaptı. Bayram tatili süresince konuklar sabah, öğle ve akşam öğünlerini birbirinden lezzetli 50'yi aşkın yemek çeşitlerini açık büfeden temin ederken akşamları da Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarının udi sanatçısı Cenk Dinçer ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı ses sanatçısı Esin Aslan'ın seslendirdiği şarkıları dinleyerek çoluk çocuk ailece eğlencenin doruğuna ulaştı.
Simav Belediyesi Kukla Tiyatrosu da bayram süresince konuklara kukla gösterisinde bulundu.
9 günlük Kurban Bayramı tatili için Simav Eynal Kaplıcalarını tercih eden müşterilerine kaliteli sağlık hizmetlerinin yanı sıra eğlenceyi de bir arada sunmayı amaç edindiklerini ifade eden Simav Belediye Başkanı kasım Karahan, gerçekleştirdikleri etkinlikler sayesinde başarılı olduklarını müşterilerin kaplıcadan ayrılırken kendilerine samimi bir ortamda teşekkür etmelerinden anladıklarını kaydetti. Karahan," Bu tür etkinliklerimiz dini ve milli bayram günlerimizde devam edecek" şeklinde konuştu.