Ak Parti Osmangazi'den Huzurevi Sakinlerine Jest

Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan 30 yaşlı, AK Parti Osmangazi Sosyal İşler Başkanlığı'nın organizasyonuyla bayramı bekleyerek değil, hayatın içine katılarak geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan 30 yaşlı, Yeşil Türbe, Emir Sultan, Ördekli Kültür Merkezi, Ulu Cami, Kavaklı Camii ve Haraçcıoğlu Medresesi'ni gezdi. Yaşlılar daha sonra Merinos Tren İstasyonu'nda öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından Osman Gazi ve Orhan Gazi türbeleri ile 1. Murat Hüdavendigar Türbesi'ni ziyaret eden yaşlılar, İnkaya'daki tarihi çınarın altında çay keyfi yaptı.
AK Parti Osmangazi Sosyal İşler Başkanı Kevser Öztürk, "Her bayramda huzurevinde kapalı bir ortamda gerçekleştirilen etkinliklerin dışına çıkarak, yaşlılarımızla Bursa'nın tarihi yerlerini gezip sıra dışı bir gün geçirmek istedik" dedi.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ise, Sosyal İşler Başkanlığının yaptığı çalışmalarla büyük Osmangazi ailesinin kaynaşmasında çok önemli bir fonksiyonu yerine getirdiğini dile getirerek, "Çalışmalarından ötürü emeği geçen her arkadaşımıza teşekkür etmek istiyorum. Bayram günlerinde huzurevlerinde ziyaretçilerini bekleyen ve duygusal anlamda mağdur olan yaşlılarımızı, bayramda hayatın içine çekerek yüzlerini bir nebze olsun güldürebilmenin mutluluğunu yaşadık" diye konuştu.