Yaralı Oğlunu Ziyaret Ederken Canından Oluyordu

İnegöl-Yenişehir Karayolu üzerinde çatıdan düşüp yaralanan oğlununun yanına gitmek için hastaneye giden baba, direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobiliyle şarampole yuvarlandı.

Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Sungurpaşa köyünde ikamet eden Orhan Bali(21), çatıdan düşerek yaralandı. Yaralı genç, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, oğlunun çatıdan düşüp yaralandığını öğrenen baba Ayhan Bali, 16 AAK 64 plakalı özel otomobil ile hastaneye gelmek için yola çıktı. Bir an evvel hastaneye gelmek için acele eden baba Ayhan Bali'nin kullandığı özel otomobil, Hamzabey köyü köprüsü üzerinde Yenişehir istikametine gitmekte olan 16 PJ 533
plakalı otomobile çarparak köprüden aşağı uçtu. Suya düşüp yan duran özel otomobilde bulunan sürücü Ayhan Bali ile yanında bulunan arkadaşı yaralandı.
Olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan yaralılar, burada tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, dereye uçan özel otomobili dereden çıkarmak kolay olmadı.