Mirkelam Ve Pınarbaşı Ailelerinin Mutlu Günü

Mirkelam ve Pınarbaşı ailelerinin biricik kızı basın yayın mezunu Funda Pınarbaşı ve Gülgün ailesinin oğlu Hekim Binbaşı Mustafa Gülgün'ün Dedeman Otel'de gerçekleşen düğün törenine Şanlıurfalılar akın ederken, Funda'nın nikah şahitliğini Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ahmet Bucak yaparken, damat Mustafa'nın şahitliğini amca

Mirkelam Ve Pınarbaşı Ailelerinin Mutlu Günü
Mirkelam ve Pınarbaşı ailelerinin biricik kızı basın yayın mezunu Funda Pınarbaşı ve Gülgün ailesinin oğlu Hekim Binbaşı Mustafa Gülgün'ün Dedeman Otel'de gerçekleşen düğün törenine Şanlıurfalılar akın ederken, Funda'nın nikah şahitliğini Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Ahmet Bucak yaparken, damat Mustafa'nın şahitliğini amcası Abdullah Gülgün yaptı.
Gaziantep Dedeman Otel'in ev sahipliği yaptığı Birecikli Mirkelam ve Pınarbaşı ailelerinin biricik kızı basın yayın mezunu Funda Pınarbaşı ve Gaziantepli Gülgün ailesinin oğlu Hekim Binbaşı Mustafa Gülgün'ün düğününe Şanlıurfalılar akın etti. Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam'ın yeğeni, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı'nın basın yayın mezunu kızı Funda Pınarbaşı ve Gülgün ailesinin Hekim Binbaşı oğlu Mustafa Gülgün'ü mutlu günlerinde Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bucak, Siverek Anneler Derneği Başkanı Sultan Bucak, Birecik Eski Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam, Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam, Diş Hekimi Seha Mirkelam ile diğer davetliler katıldı. Çiçeği burnunda damadın nikah şahitliğini amcası Abdullah Gülgün yaparken gelinin nikah şahitliğini ise Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Bucak yaptı. Evlilik cüzdanını geline teslim eden Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, damada mutlu bir ailenin sırrını açıklarken, "Evdeki komutan eşin olduğu sürece mutluluğu yakalamış olursun. Sağlık ve huzur içerisinde bir yaşam geçirmenizi diliyorum" dedi.
Düzenlenen nikah töreninin ardından Birecik'ten özel olarak getirtilen müzisyenlerin seslendirdiği parçalar eşliğinde gelin ve damat ilk danslarını yaparken, yöresel parçalar eşliğinde konuklar gönüllerince eğlendi.
Funda ve Mustafa'nın Gaziantep Dedeman Otel'de gerçekleştirilen ve Urfa Sıra gecesi ekiplerinin gerçekleştirdiği düğünde konuklar, gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenirken oynayanların başından aşağıya dökülen dolarlar dikkat çekti. Düğün pastasının kesilmesinin ardından eğlenceye devam eden konukları dolar yağmuruna tutan kız babası Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı herkesin ilgi odağı olurken, gelinin erkek kardeşi Avukat Cihan Pınarbaşı tarafından kardeşine altın kemer takılmasının ardından çiçeği burnunda çifte düğün merasimi boyunca takılan takılar göz kamaştırdı.
Son yıllarda Gaziantep'te gerçekleştirilen en büyük düğünlerden birisi olma özelliği yanında 2010 yılına damgasını vuran düğünde çiçeği burnunda gelinin dayısı olan Özel Mirkelam Göz Lazer Merkezi Başhekimi Dr. Hüseyin Mirkelam'ın da mutluluğu gözlerinden okundu. Pistte yeğenleri Funda'yı yalnız bırakmayan Mirkelam ailesi gecenin geç saatlerine kadar konuklarla yakından ilgilenmeyi ihmal etmediler.