Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de oynanacak

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı saat 19:00'da. Kayserispor Galatasaray maçı Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanırken Kayserispor Galatasaray maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de oynanacak
Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı saat 19:00'da. Kayserispor Galatasaray maçı Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanırken Kayserispor Galatasaray maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak. Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? (Lig Tv canlı maç izle , Justin Tv canlı maç izle ve canlı maç izle)

Haftasonunda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor tüm dikkatini bu maça çevirmiş durumda. Kayserispor, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini beklemeye başlayan sarı-kırmızılılar bu zorlu doksan dakikadan mutlu ayrılmak istiyor.

Baştan aşağıya yenilenen teknik kadrosu ve futbolcuları ile bambaşka bir takım olarak futbol severlerin karşısına çıkan Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli takımları dize getirdi. Trabzonspor’a da çelme takan sarı-kırmızılılar’ın bu kez rakibi Galatasaray. 4 sezondur Kayseri’de berabere kalan Kayserispor bu kez renktaşını eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor, Arjantinli futbolcu Franco Cangele'nin sözleşmesini 2014 yılına kadar uzattı. Kayserispor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Cangele'nin 31 Mayıs 2012 tarihine kadar olan sözleşmesinin 31 Mayıs 2014'e uzatıldığı belirtildi.Kulüp genel menajeri Süleyman Hurma Arjantin'e giderek Cangele ile yeni sözleşme yaptı.Sakatlığı nedeniyle ülkesinde tedavi gören Cangele bu sezon sadece dört lig maçında forma giydi ve iki ayı aşkın süredir sahalardan uzak.

Dördüncü sezonunu geçirdiği Kayserispor'dan önce bir yıl Sakaryaspor'da forma giyen 26 yaşındaki Arjantinli oyuncu Spor Toto Süper Lig'de 106 maçta 25 gol kaydetti.

Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de oynanacak LİG TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN