Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de

Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı saat 19:00'da. Kayserispor Galatasaray maçı Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanırken Kayserispor Galatasaray maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak.

Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de
Kayserispor Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda? Kayserispor Galatasaray maçı saat 19:00'da. Kayserispor Galatasaray maçı Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanırken Kayserispor Galatasaray maçını Lig Tv canlı olarak yayınlayacak. Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? (Lig Tv canlı maç izle , Justin Tv canlı maç izle ve canlı maç izle)

Haftasonunda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Kayserispor tüm dikkatini bu maça çevirmiş durumda. Kayserispor, Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Maç saatini beklemeye başlayan sarı-kırmızılılar bu zorlu doksan dakikadan mutlu ayrılmak istiyor.

Baştan aşağıya yenilenen teknik kadrosu ve futbolcuları ile bambaşka bir takım olarak futbol severlerin karşısına çıkan Kayserispor, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi önemli takımları dize getirdi. Trabzonspor’a da çelme takan sarı-kırmızılılar’ın bu kez rakibi Galatasaray. 4 sezondur Kayseri’de berabere kalan Kayserispor bu kez renktaşını eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Kayserispor Galatasaray maçı 19:00'da Kayseri'de LİG TV CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Çimler yenilendi

Kadir Has Stadı’nda çim yenileme çalışmaları tamamlandı. Kayserispor’un talebi üzerine Bursa Karacabey'den getirilen çimler Galatasaray maçı öncesi döşenerek hazır hale getirildi. Günlerce yapılan çalışma neticesinde Kadir Has Stadı’nın çimleri baştan aşağıya yenilendi.

O günü kimse unutmadı

Yıllar önce Galatasaray’da ilk teknik direktörlük görevine başlayan ve Kayseri deplasmanında telefonunun çalındığını sanan Hagi’nin iddiasını kimse unutmadı.

Cep telefonunun çalındığını düşünen ve havaalanında otobüse binerken, “Telefonumu çaldınız, hırsızlar. Kim çaldı benim telefonumu” diyerek Kayserililere bağırmıştı. Bu sözlerin ardından büyük tepki toplayan Rumen çalıştırıcı, o sözleri söylediğine bin pişman oldu. Cep telefonu daha sonra paltosundan çıkan Hagi tüm Kayserililerden özür dilese de söylediği o sözler o günden buyana hafızalara kazındı.

Taraftara çağrı

Kayseri’de yayın yapan TV kuruluşları Galatasaray maçı için taraftara destek çağrısında bulundu.

Kayseri'nin ulusal kanalı TV1, Hagi’nin o talihsiz sözlerini ekrana getirirken taraftara da sakin olmaları konusunda uyarılarda bulundular. “Şimdi destek zamanı, hepinizi maça bekliyoruz. Haydi Kayserili takımına sahip çık” anonsları yapan TV1, taraftarın bu maçta takımını yalnız bırakmaması konusunda ekranlara sık sık fragman getiriyor. Diğer yandan TV1’in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur, amaçlarının taraftarı kışkırtmak olmadığını aksine taraftarın takımına sahip çıkması için bu maçta daha çok gayret göstermeleri gerektiğini vurgulamaya çalıştıklarını söyledi.

Ali Turan ilk kez

Kayserispor’dan olaylı bir şekilde Galatasaray’a giden Ali Turan, ilk kez Kayseri’ye karşı forma giyecek. Kayserispor forması altında Ali Turan olan ve kaptanlık görevine kadar getirilen genç oyuncunun, sözleşmesi bitmediği halde Galatasaray ile gizliden anlaşma yapması kulübüne ve Kayseri halkına büyük saygısızlık olarak kabul edilmişti. Taraftarın tepkisini de çeken Ali Turan, ilk kez Galatasaray forması altında eski takımına karşı forma giyecek.