Sivasspor: 2 - Kardemir Karabükspor: 1 (İlk yarı)

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Akal, Serdar Diyadin

Sivasspor: Alişan, Uğur, Diallo, Sedat Bayrak (Dk. 41 İvanovs), Ziya, Kadir,

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Akal, Serdar Diyadin

Sivasspor: Alişan, Uğur, Diallo, Sedat Bayrak (Dk. 41 İvanovs), Ziya, Kadir, Mehmet Nas, Cihan, Mehmet Yıldız, Pedriel Suarez, Kamanan

Kardemir Karabükspor: Fatih, Seriç, Deumi, Muhammed, Kerim, Birol, Şenol, Hakan Söyler, Angelov, İlhan, Emenike

Goller: Dk. 5 Cihan, Dk. 37 Mehmet Yıldız (Penaltıdan) (Sivasspor), Dk. 23 Şenol (Kardemir Karabükspor)

Sarı kartlar: Dk. 11 Seriç, Dk. 36 Emenike (Kardemir Karabükspor)

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Sivasspor, konuk ettiği lgini flaş ekibi Kardemir Karabükspor karşısında ilk yarıyı 2 - 1 önde kapattı.

5. dakikada Sivasspor öne geçti. Bu dakikada gelişen Sivassspor atağında, sol kanattan Ziya'nın gönderdiği topu Mehmet Yıldız bekletmeden Cihan Yılmaz'a aktardı. Bu oyuncu da rakibini de geçip plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak yan direğin içine de çarparak ağlara gitti: 1 - 0.

23. dakikada Kardemir Karabükspor beraberliği yakaladı. Bu dakikada Birol, sağ kanattan topu ceza alanına gönderdi. Diallo'nun kafasından seken topu önünde bulan Şenol, yakın mesafeden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1 - 1.

33. dakikada Suarez, ceza alanında topla buluştu, çalımlarla Deumi'den sıyrıldı, ancak bu oyuncu Suarez'i çelmeledi. Sivassporlu futbolcular penaltı kararı bekleyerek, hakem Hüseyin Göçek'e itiraz etti, Göçek ilk önce bu itirazı kabul etmedi, ancak yardımcısının uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. Bu kez de Kardemir Karabüksporlu oyuncular itiraz etti. Karşılaşma bu nedenle yaklaşık 4 dakika durdu.

37. dakikada penaltı atışını Mehmet Yıldız, kullandı ve meşin yuvarlağı kaleci Fatih'in sağından ağlara gönderdi: 2 - 1.

Maçın ilk yarısını da ev sahibi Sivasspor 2-1 önde tamamladı.