Körfez Akademi, seminerli eğitim veriyor

Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren Körfez Dershaneleri KPSS, yüksek lisans ve Açık Öğretim sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Körfez Akademi'yi açt

Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren Körfez Dershaneleri KPSS, yüksek lisans ve Açık Öğretim sınavlarına hazırlanan öğrenciler için Körfez Akademi'yi açtı. Körfez Akademi Dershanesi Karşıyaka Şube Müdürü Kenan Unus, "Türkiye'de bir ilke imza atarak, akademisyenlerle seminerli eğitim veriyoruz." dedi.

İzmir'de bir yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiklerini belirten Unus, "Türkiye'de akademik kariyerli kadrosu bulunan çok az dershane var. KPSS, DGS, ALES, KPDS, ÜDS ve AÖF'ye girecek öğrencilerimize, akademik kariyerli ve ödüllü öğretmenlerimizle seminerli eğitim veriyoruz." şeklinde konuştu. Gezi, söyleşi, spor gibi sosyal faaliyetler de düzenlediklerini aktaran Kenan Unus sosyoloji, iktisat, hukuk ve edebiyatta uzman kadroları bulunduğunu kaydetti.

Bu arada haftada bir yapılan, "Türk Edebiyatında Özlem Temalı Şiir Tahlilleri" konulu genel seminere, Türkiye Yazarlar Birliği'nin 2005'te "Yılın Şairi" seçtiği Celâl Fedai, Türk dili uzmanı Muharrem Benzer ve Osmanlı Türkçesi Uzmanı Mustafa Söylemez konuşmacı olarak katıldı.