Kayserispor, Cangele ile sözleşmesini 4 yıl daha uzattı

Kayserispor, Galatasaray maçı öncesi açıklama yaparak Fenerbahçe maçında sakatlıktan sonra dizinden ameliyat olan ve halen tedavisini ülkesinde sürdür

Kayserispor, Galatasaray maçı öncesi açıklama yaparak Fenerbahçe maçında sakatlıktan sonra dizinden ameliyat olan ve halen tedavisini ülkesinde sürdüren Arjantinli yıldız oyuncusu Franco Dario Cangele'nin sözleşmesini 4 yıl daha uzattıklarını duyurdu.

Kayserispor'un resmi internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, sakatlığı nedeniyle tedavi gören Arjantinli oyuncu Cangele ile sözleşmelerini 2014 yılına kadar uzatıldığı bulduruldu. Yapılan açıklamada, bu ifadelere yer verildi;

"Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma Arjantin'e giderek sözleşmesi 31 Mayıs 2012 tarihinde biten profesyonel futbolcumuz Franco Dario Cangele'nin kontratını karşılıklı anlaşarak 31 Mayıs 2014 tarihine kadar uzatmıştır. Görüşmelerinin sonucunda her iki tarafta memnun ayrıldı. Cangele tedevasinin olumlu şekilde devam ettiğini ve en kısa zamanda Kayserispor'umuza dönmek istediğini Genel Menajerimize bildirmiştir. Saygılarımızla kamuoyuna duyurulur."

Kayserispor'un kendi sahasında oynadığı maçta Fenerbahçe'yi 2-0 yenmiş ancak bu karşılaşmada yıldız oyuncusu Cangele, sağ diz çapraz bağlarının kopması nedeniyle sakatlanmıştı. Bu sakatlık sonrasında Cangele, 28 Eylül'de Kayseri'de özel bir hastanede başarılı bir ameliyat geçirdi. Acıbadem Kayseri Hastanesi'nde Prof. Dr. Sinan Karaoğlu tarafından ameliyat edilen Cangele'nin en az 6 ay sahalardan uzak kalabileceği duyurulmuştu. Cangele, Kayseri'deki iki haftalık tedavisinin ardından, rehabilitasyon çalışması için ülkesine döndü.