Beşiktaş Konyaspor maçı LİG TV canlı izle

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş Konyaspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş Konyaspor maçı LİG TV'de canlı izlenecek. Beşiktaş Konyaspor maçı muhtemel 11'leri ve Beşiktaş Konyaspor maçı canlı anlatımı için tıklayınız. İşte Beşiktaş Konyaspor maçı...

Beşiktaş Konyaspor maçı LİG TV canlı izle
Şampiyonluk adaylarından Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında İnönü Stadı'nda Konyaspor ile karşılaşacak. Ligdeki üç maçlık yenilgi serisinin ardından son üç maçta iki galibiyet ve bir beraberlik alan Beşiktaş, altı sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor'u ağırlayacak.

Lider Trabzonspor'un dokuz puan gerisinde yer alan siyah-beyazlılar Konyaspor'u yenerek hem zirveden uzaklaşmamak hem de Galatasaray derbisi öncesinde moral bulmak amacında.

20 puanla altıncı sırada bulunan Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Guti ile sakatlıkları bulunan Bobo ve Nihat forma giyemeyecek, Ekrem ve Ferrari'nin tedavileri sürüyor.

12 maçta topladığı dokuz puanla 15'inci sırada yer alan Konyaspor son altı lig maçından beşini kaybetti.

Bugüne kadar Beşiktaş ile oynadığı 22 lig maçından 14'ünü kaybeden ve sadece ikisini kazanan Konyaspor, güçlü rakibiyle İstanbul'da yaptığı 10 lig maçından dokuzunu kaybetti, tek galibiyetini 2005-2006 sezonunda 1-0'lık skorla aldı.

FİYAPI İnönü Stadı'nda (20 Kasım Cumartesi) saat 19.00'da başlayacak Beşiktaş- Konyaspor maçını Halis Özkahya yönetecek.

TAKIMLARIN KADROLARI

BEŞİKTAŞ
Hakan
Hilbert
Ersan
İbrahim Toraman
İbrahim Üzülmez
Aurelio
Ernst
Holosko
Quaresma
Tabata
Nobre

KONYASPOR
Orkun
Basem Abbas
Emre Toraman
Kere
Hakan Aslantaş
Erdal
Montano
Veli
Lietava
Adnan
Tazemata

SAAT: 19.00
STAT: FİYAPI İnönü
HAKEM: Halis Özkahya
YAYIN: LigTV