Chp, Hekimhan'da Cumhuriyet Şöleni Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Malatya'nın Hekimhan İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Bayramı'nın 87. yıl dönümü nedeniyle şölen düzenledi.

İlçedeki Tarihi Taşhan'daki Cumhuriyet Şöleni'nde, Güzelyurt Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, CHP Hekimhan İlçe Başkanı Mehmet Sait Çelebioğlu, Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Sait Özoğlu, cumhuriyetin önemini anlattılar. CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba ise konuşmasında, çeşitli adlar altında, çeşitli bahanelerle sürekli 87 yıldan beri Cumhuriyetle hesaplaşmaya çalışıldığını ileri sürdü. Ağbaba, "Bir kesim var. Bunlara da her zaman
birliğimizi beraberliğimizi göstererek gereken cevabı en yüksek sesle vereceğimizden kuşku duymuyorum. Buna nasıl cevap vereceğiz? Nasıl ki 12 Eylül referandumunda Hekimhan en yüksek oyu verdiyse 'Hayır'a, 2011 seçimlerinde de Atatürk'ün mirasına, Cumhuriyetin mirasına sahip çıkan partimize sahip çıkacaksınız. Bundan hiçbir kuşku duymuyorum. İnşallah Hekimhan'da başlattığımız bu çalışmayı Malatya'nın her köşesine yayacağız" dedi.
Konuşmalardan sonra şölende bazı mahalli sanatçılar konser verdi. CHP İl Başkanı ve belediye başkanları birlikte halay çektiler.