Bisikletini durduramayınca apartman boşluğuna uçtu

Kadıköy'de, bisikleti ile yokuş aşağı hız yapan genç, bisikletini durduramayınca korkuluklara çarpıp bir apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Ağır

Kadıköy'de, bisikleti ile yokuş aşağı hız yapan genç, bisikletini durduramayınca korkuluklara çarpıp bir apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Ağır yaralanan genç itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Olay Fikirtepe Barış Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mert Poyraz (18) arkadaşı ile aynı bisiklete binip gezmeye çıktı. Yokuş bir sokaktan aşağı doğru hız yapan genç, bisikletin kontrolünü kaybetti. Bisiklet sokakla apartman arasındaki korkuluklara çarptı. Bisikletin üzerinden uçan Mert Poyraz bir apartmanın 5 metre yüksekliğindeki havalandırma boşluğuna, arkadaşı ise sokağa düştü. Kazayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri genci düştüğü yerden çıkaramayınca itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri Poyraz'ı düştüğü yerden çıkarıp sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahalenin ardından Poyraz, Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Gencin vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.