Bostaniçi Belediyesi Okul Bahçelerini Asfaltladı

Van'ın Bostaniçi Belde Belediyesi tarafından Bostaniçi İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Ana Okulu bahçelerinde asfaltlama çalışması yapıldı.

Bostaniçi Belediyesi, okul bahçelerine asfalt yaparak öğrencilerin daha sağlıklı ve düzenli bir ortama kavuşmalarını sağlıyor. Bostaniçi beldesindeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren belediye, belde de bulunan Bostaniçi İlköğretim Okulu ve Cumhuriyet Anaokulu bahçesinde de asfaltlama çalışması yaptı. Yapılan hizmetten dolayı okul idarecileri ve veliler tarafından belediyeye teşekkür edildi.
Okul bahçelerinde asfaltlama ve düzenleme çalışması yaptıklarını belirten belediye yol yapı sorumlusu Eyüp Duman, toplamda 3 bin metrekarelik asfaltın döküldüğü söyledi.
Yapılan çalışmaya ilişkin açıklamada bulunan Bostaniçi Belediye Başkan Vekili Hurşit Erdem ise, eğitime ve öğretime her zaman destek verdiklerini vurguladı. Başkan Vekili Erdem, " Eğitim, uygarlığın ve gelişmenin ilk basamağıdır. Eğitim, insanlarda davranış değişikliği meydana getirir. O zaman eğitimin yapıldığı mekanların da bakımlı ve düzenli olması gerekmektedir. Bizler bunu sağlamaya çalışıyoruz. Girişimlerimiz sayesinde zemini oldukça bozuk olan okul bahçemize 12 santimetre kalınlığında 3 bin
metrekare alana beton asfalt döktük. Öğrencilerimize daha düzenli ve temiz bir çevre sunmak için gerekli çalışmalarımız devam ediyor. Eğitime olan desteğimiz her zaman devam edecektir " dedi.