A Milli Takım Hollanda'da ilk antrenmanını yaptı

(A) Milli Futbol Takımı, 17 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maçın ilk antrenmanını Amsterdam Olimpiyat Stadı'nda yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı, 17 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maçın ilk antrenmanını Amsterdam Olimpiyat Stadı'nda yaptı.

Basına ve taraftara açık antrenmanda milliler 10 dakika düz koşu yaptı. Daha sonra 10 dakikalık kas açma ve germe çalışması yapan milliler, ısınma hareketlerinin ardından idman, dar alanda kısa pas çalışması ile devam etti.

Hollandalı teknik adam Guus Hiddink yönetimindeki Milli Takım, bireysel olarak toplu çalışma yaptı. Daha sonra Hiddink yönetiminde futbolcular dar alanda top çalma çalışması yaptı. Futbolcular gruplar halinde teknik top çalma çalışması yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı antrenmanı yaklaşık bir saat 15 dakika sürdü. Maçın ana taktik çalışması salı akşamı saat 19.00'da maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda yapılacak. Teknik Direktörü Guus Hiddink 16 Kasım 2010 Salı günü Amsterdam Arena'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Hollanda maçı aday kadrosunda yer alan A Milli Takım oyuncuları şöyle:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor) Ufuk Ceylan (Galatasaray).

Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), İbrahim Öztürk (Bursaspor), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Eren Aydın (Manisaspor).

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Selçuk İnan (Trabzonspor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (1.FC Nurnberg), İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Engin Baytar (Trabzonspor).

Hücum Oyuncuları: Burak Yılmaz (Trabzonspor), Umut Bulut (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe).