AK Partili Seyda, Cizre'de vatandaşın sorunlarını dinledi

Şırnak AK Parti Milletvekili Abdullah Veli Seyda, Cizre'de vatandaşlarla biraraya geldi. Vekil Seyda bölgede yaşanan sıkıntıları en kısa bir zaman da

Şırnak AK Parti Milletvekili Abdullah Veli Seyda, Cizre'de vatandaşlarla biraraya geldi. Vekil Seyda bölgede yaşanan sıkıntıları en kısa bir zaman da gidereceklerini söyledi.

Cizre AK Parti ilçe teşkilatı binasında vatandaşlarla yapılan toplantıda bölgenin sıkıntıları tartışıldı. Yaklaşık 2 saat süren halk toplantısında vatandaşların görüşleri alındı. Onlarla birebir ilgilenen ve dinleyen Vekil Seyda, "Elimden geldiği kadar halkımın yanında olacağım ve halkımın sorunlarını çözeceğim." dedi.

Cizre Özel İdare Müdürü Faruk Özervarlı'nın Andiver Kapısı'nın açılması için herhangi bir çalışma olup olmadığı yönündeki sorusuna Seyda, " Bununla ilgili bazı çalışmalarımız var ama tam olarak belli değil. Biz bu konunun üzerinde duruyoruz. Kapının açılması için tüm gayretimizi sarf edeceğiz." diye konuştu. Diğer tarafta Cizre çevre yolunun hizmete açılması konusunda vatandaşların görüşlerini dinleyen Seyda, Cizre çevre yolunun da en kısa bir zaman da hizmete açılacağını söyledi.