Vali Ayvaz, Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Kilis Valisi Turhan Ayvaz, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ayvaz, birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar kültürlerin en önemli unsurları olduğunu belirtti.
Ayvaz, "Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, hoşgörünün egemen olduğu, insanları manevi bakımdan en üst seviyeye çıkaran özel günlerdir. 7'den 77'ye herkes bu amaç doğrultusunda sorumluluklarını yerine getirmeli, var gücüyle çalışmalıdır. Asla umutsuzluğa
karamsarlığa kapılmamalı ve kardeşlik bilincimizin ebedi olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Kilisli hemşerilerim olmak üzere Türk ve İslam dünyasının mübarek Kurban Bayramı'nı kutlar; bu kutlu bayramın aziz milletimize, tüm insanlığa barış ve kardeşlik, hoşgörü ve huzur getirmesini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.