Şehid uzman çavuşun cenazesi yarın memleketinde toprağa verilecek

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, hayatını kaybeden 3 askerden biri olan uzman çavuş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, hayatını kaybeden 3 askerden biri olan uzman çavuş Mehmet Bozgurt (25)'un cenazesi, yarın memleketi Afşin'de toprağa verilecek.

Çiftçi bir ailenin 5 erkek 3 kız çocuğundan 7'incisi olan Mehmet Bozkurt'un henüz 40 günlük evli olduğu öğrenildi. Şehidin kalp hastası olan annesinin ise bayram sonrası ameliyat olmayı planladığı belirtildi.

Afyonkarahisar'dan saat 11.00'de yola çıkarılan şehit cenazesi, cumartesi günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Sürücülerinin kimlikleri henüz belirlenemeyen askeri araç ile pikap dün akşam Dinar'a bağlı Tatarlı beldesi yakınlarında çarpışmış, kazada uzman çavuş Mehmet Bozgurt ile erler Muhammet Ayaz ve Hasan Demirdöven şehit olmuştu. Ayrıca kazada yaralanan erler Tolga Uzan ve Hakan Avcı ile pikapta bulunan Halil Sevinç, Mehmet Öztürk, Ramazan Maviş, Ali Pamukçu, Kadir Tekin (12) Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı.