Karabük Belediyesi Bayrama Hazır

Karabük Belediyesi önümüzdeki hafta kutlanacak olan Kurban Bayramı için vatandaşların huzurlu bir şekilde bayram geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemleri aldığını duyurdu

Karabük Belediyesi önümüzdeki hafta kutlanacak olan Kurban Bayramı için vatandaşların huzurlu bir şekilde bayram geçirebilmeleri ve kurbanlarını sağlıklı bir şekilde alarak kesebilmeleri için gerekli önlemleri aldığını duyurdu.
Karabük Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Karabük Belediyesi olarak Kurban Bayramı dolayısıyla gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi. Arife günü vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için 5000 Evler, Öğlebeli ve Karabük köyü mezarlıklarına saat 10.00 ila 17.00 arasında ücretsiz ring seferi düzenleneceği duyuran Karabük Belediyesi, "Rink seferi Balıkpazarı mevkiinden yapılacaktır. Vatandaşlarımız bayram süresi boyunca özel halk otobüslerinden yüzde elli indirimli yaralanabilecekler. Öte yandan, bayram alışverişlerinizi rahat bir şekilde yapabilmeniz için Cumapazarı'nda köylü pazarı olarak kullanılan alanı seyyar satıcılarımıza tahsis etmiş bulunmaktayız. Gerek bayram öncesi, gerekse bayram süresince zabıta ekiplerimiz gerekli denetimleri yapacaktır. İstek ve şikayetlerinizi 153 numaralı Alo Belediye telefon hattına iletebilirsiniz. Ayrıca, cenaze yıkama ve defin hizmetlerimizin yanı sıra, itfaiye ve su arızası onarım hizmetlerimiz de bayram süresince aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız su arızası şikayetlerini 185 Alo Su Arıza hattını arayarak bildirebilirler. Kurban Bayramı'nın ilk iki günü, isteyen vatandaşlarımızın kurbanlarını belediyemizin Et Kombinası'nda ücretsiz olarak kestirebilecekler. Bu arada, Belediye Sosyal İşler ve Dayanışma Merkezimiz, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, adak, kurban ve kurban eti bağışlarınızı kabul etmektedir. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını beklediğimizi de ifade etmek istiyorum. Bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımız 153 numaralı Alo Belediye hattını arayarak adres bilgilerini bıraktıkları taktirde, yapacakları yardım ekiplerimizce vatandaşlarımızın evlerinden bizzat alınacaktır" denildi.