Foça Belediyespor'da Teknik Heyetin Görevine Son Verildi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8

Foça Belediyespor'da Teknik Heyetin Görevine Son Verildi
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.grupta mücadele eden takımlardan Foça Belediyespor'un yönetimi, Çiğli Belediyespor yenilgisinin ardından, teknik heyette yer alan Antrenör Günal Biçer ve Yardımcıları Bulak Çalıkoğlu ile Emre Demeli'nin işine son verdi.
Foça Belediyespor'un Çiğli Belediye Spor'a 1-0 yenilgisi ile biten maçın ardından, yönetim kurulu teknik heyet ile yollarını ayırdı. Sezon başından beri oynadığı beş maçta üç mağlubiyet iki galibiyet alan Foça Belediyespor, aldığı mağlubiyetlerden ikisini kendi sahasında ve grupta yer alan diğer iki İzmir takımına karşı aldı.Ligdeki ilk beş maç sonrası Foça Belediyespor'un kendi sahasında oynadığı ve kaybettiği İzmir spor ve Çiğli Belediyespor maçlarında alınan sonuçların teknik heyetini işine son verilme kararının alınmasında belirleyici rol oynadığı öğrenildi.
BAŞKAN AÇIKLADI
Göreve son verme kararını yönetim kurulunun oy birliğiyle alındığını açıklayan, Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ; "Foça Belediyespor için daha yararlı olacağına inandığımız antrenörler ile görüşmelerimiz devam ediyor. Bu aşamada isim vermem doğru olmaz" dedi. Demirağ, 14 Kasım Pazar günü Burdur Bucak Belediye Oğuzhan spor ile deplasmanda oynayacakları maça takımı Genel Koordinatör Necati Vural'ın hazırlayacağını bildirdi.