Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına moralsiz başladı

Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 1-0 yenilen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği ile oy

Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne 1-0 yenilen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına moralsiz başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında görev yapan oyuncuların yenileme çalışmaları yaparak tamamladığı idmanda diğer futbolcular taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Takım halinde koşular sonrasında bir süre pas çalışmaları yapan siyah-beyazlılar, taktik antrenmanı yaparak günü tamamladı.

Tedavisi süren Matteo Ferrari ve Tomas Sivok'un yer almadığı idmana dünkü maçta aldıkları darbelere bağlı olarak ağrıları bulunan İbrahim Toraman ve Quaresma dinlendirildikleri için, Nihat Kahveci ve Bobo ise sakat oldukları için katılmadı. Zapotocny ve Mert Nobre yükleme çalışmalarına devam ederken, Rıdvan Şimşek takımdan ayrı koşu yaptı.

Siyah - beyazlılar yarın saat 15.00'te yapacağı idmanın ardından 14 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçı için Ankara'ya gidecek.