Galatasaray Teknik Direktörü Hagi: Takımımın ortaya koyduğu mücadeleden memnunum

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Denizlispor'u 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, takıml

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Ziraat Türkiye Kupası (A) Grubu'nda Denizlispor'u 3-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, takımlarının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Hagi, kazanmalarının çok önemli olduğunu belirterek, "Topla çok güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. İyi koştuk, gol posizyonlar bulduk. Bireysel olan başarılar da iyiydi. Özellikle ilk yarıda bazı hatalar yaptık, rakibe boş alan verdik ve zaman bıraktık. Ama beni sevindiren tek bir şey var; skor 1-1 iken çok güzel bir reaksiyon gösterdik." diye konuştu.

Ellerinde bir çok şey olduğunu kaydeden Hagi, "Ama çok fazla çalışmamız gerektiğini tekrar söylüyorum. Artık bu maçı kenara bırakmamız ve pazar günü yapacağımız maça bakmamız lazım. Onun dışında tabi başarılı olunca her şey güzeldir.'' diye konuştu.

Hagi, takımda birçok oyuncunun sakat olduğunu o nedenle bazı futbolculara farklı mevkilerde oynadığını kaydederek, "Takımda 8-9 sakat oyuncumuz olduğu için birçok deneme de bulunmak zorundayız. Gerçekten Cana bugün iyi bir maç oynadı. Bazı oyuncularımız birçok mevkide oyanayabilecek durumda. Çözüm bulmaya çalışıyorum. Hepsi istekli arzulu. Bu şekilde hep başarı elde edersek özgüvende kazanacaklar. Ama çok fazla çalışmamız gerektiğini hepimiz biliyoruz.'' şeklinde konuştu.

İçinde bulundukları durumdan çıkmak için uğraştıklarını da dile getiren Hagi, "Dolayıyısıyla hepimiz omuz vererek, bu durumdan çıkmak zorundayız. Çok fazla da güzel şeyler söylemek istemiyorum, çünkü sadece bir maç kazandık. Uzun bir yol var önümüzde.'' ifadelerini kullandı.

"HAGİ'DEN EMRE'YE ÖVGÜ"

Denizlispor maçında sonradan oyuna giren ve bir de Pino'ya gol attıran genç futbolcu Emre Çolak'ın önemli şeyler yaptığını belirten Hagi, ''Ben ondan çok memnunum. Biliyorki benim güvenim ona tam. Onun dışında maçlarda birisi ön plana çıkar. Ama hepsi Galatasaray'ın oyuncusudur.'' diye konuştu.

Hagi, son olarak da Denizlispor maçında etkili olamayan Kewell'ın kalitesinin ortada olduğunu, yava yavaş kendisine geleceğini söyledi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan futbolcu Emre Çolak da teknik direktörleri Gheorghe Hagi'nin kendisini küçüklüğünden beri tanıdığını ifade ederek, ''Bana güvendiğini her idmanda söylüyor. Bunu boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biraz daha iyi oynadığım için bana tezahüratta bulundular. Fiziksiz olduğumu biliyorum. Bunun da çalışınca düzeleceğini biliyorum. İnşallah ben de yakın zamanda kuvvetleneceğim. Oynadıkça kendime güvenim geliyor. Şu an ilk 11'de oynayacak kadar hazır değilim.'' şeklinde konuştu.

HAMZAOĞLU: ŞANS VERDİĞİM ARKADAŞLAR ÇOK İYİ OYNADILAR

Denizlispor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Galatasaray karşısında şans verdiği oyuncuların iyi mücadele ettiklerini söyledi. Geçe hafta lig maçında görev alan bazı oyuncularını dinlendirdiklerini dile getiren Hamza, "Hafta sonunda önemli bir maçımız var Samsunspor ile dolayısıyla geçtiğimiz hafta oynayan oyuncularımız dinlenme fırsatı buldu. Ligde hedeflerimize doğru ilerliyoruz. Kupa maçlarında gruplara kalmayı bundan dolayı istemiştim. Şans verdiğim arkadaşlar çok iyi oynadılar. Kendilerini tebrik ediyorum. Skor benim için önemli değildi. Bugün başka şeyleri hedefliyorduk, onları gördüğümüz için de mutluyum.'' şeklinde konuştu.