Süheyl Ve Behzat Uygur Kardeşlerden Kahkaha Tufanı

Çiğli Belediyesi, sevilen tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Komedi Komedi' adlı oyunu Çiğlililerle buluşturdu

Süheyl Ve Behzat Uygur Kardeşlerden Kahkaha Tufanı
Çiğli Belediyesi, sevilen tiyatrocular Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 'Komedi Komedi' adlı oyunu Çiğlililerle buluşturdu. Çiğli Belediyesi Nikah Salonu'nda oynanan oyunun büyük ilgi görmesi üzerine Uygur kardeşler bir gün sonra yeniden tiyatro severlerin karşısına çıktı.
Geleneksel Türk tiyatrosu malzemelerinin kullanıldığı, güncel esprilerle bezenmiş ve temposu hiç düşmeyen oyunda, salonu hınca hınç dolduran izleyiciler keyifli dakikalar yaşadı. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, oyun boyunca izleyicilere kahkaha tufanı yaşatırken, tiyatrocular oyunun sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Oyunda ayrıca Birol Engeler, Berat Yenilmez, Mustafa Önder Keskin, Özlem Gürler, Zeynep Yaldız ile Desen Uygur da rol aldı. Meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarların da yoğun ilgi gösterdiği oyunun sonunda Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, başarılı tiyatrocu kardeşler Süheyl ve Behzat Uygur'a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.
Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Süheyl ve Behzat kardeşleri başarılı sanat yaşamlarından dolayı kutladı ve gelişmişliğin göstergelerinden birinin kültür ve sanat olduğunu vurgulayarak, sanatsal aktivitelere önem verdiklerini söyledi. Çiğli'de sanata yoğun ilgi olduğunu belirten Başkan Solak, "Çiğli halkı sanata duyarlı. Biz de bu özelliğimizden dolayı sanatsal ve kültürel aktiviteleri önemsiyoruz. Süheyl ve Behzat kardeşler bizimle daha önce de başka bir oyunla buluşmuşlardı. Yine çok başarılı bir oyun çıkarmışlar. Hepsini Çiğli halkı adına kutluyorum" diye konuştu.