'Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' Sona Erdi

Bu yıl Vodafone'un ana sponsoru olduğu 'Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' Alaçatı'da gerçekleştirildi

'Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' Sona Erdi
Bu yıl Vodafone'un ana sponsoru olduğu 'Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası' Alaçatı'da gerçekleştirildi. İş ve spor dünyasından önde gelen isimlerin katıldığı turnuvada El-Quizo isimli tekneyle yarışan Ömer Atay, Can Ulkay, Mustafa Van, Ozan Gümüşçü bu heyecanlı turnuvada zafere uzanan ekip oldu.
1 Kasım 2010, Alaçatı, İzmir - Dünyada giderek daha yoğun bir ilgi gören sportif balıkçılık konusundaki turnuvaların en önemlileri arasında yer alan 'Vodafone Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası', Vodafone'un ana sponsorluğunda İzmir Alaçatı'da gerçekleştirildi. Oldukça çetin hava koşulları altında gerçekleştirilen turnuva kıyasıya bir rekabete de sahne oldu. İki gün boyu süren mücadele sonunda El-Quizo ile en fazla balığı tutan Ömer Atay, Can Ulkay, Mustafa Van, Ozan Gümüşçü birinciliğe uzanırken, Miner isimli tekne ile Ahmet Atay, Cenk Atay, Emre Atay, İbrahim Kumral ve Equinox isimli tekne ile Hakan Ayberk, Ata Ayberk, Can Kestelli, Ege Kestelli ikinci ve üçüncü sırada yer aldı. En büyük balık ödülünü yine Miner ekibi kazanırken, Deli Mavi ile yarışan Mithat Şiveliol ise Yılın Balıkçısı ödülüne layık görüldü. 'Lowrance' Yakala Bırak Ödülü ise Prime Rate ile turnuvaya katılan Gökhan Çarmıklı'ya gitti. Sean Amor ise Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Ömer Üçer, Ata Ayberk, Ege Kestelli ve Erdoğan Atay da 'Küçük Balıkçılar' ödülünü aldı.
Uluslararası Spor Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde dördüncüsü gerçekleştirilen turnuvaya Yunanistan, Güney Afrika Cumhuriyeti, ABD ve İtalya'dan gelen profesyonel ve amatör balıkçılık tutkunları katıldı. Elliye yakın ekibin mücadele ettiği turnuvaya Türkiye'den de aralarında İsmail Boyner, Gökhan Çarmıklı, İskender Atakan, Ekrem Demirtaş gibi iş ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin de yer aldığı ekipler temsil etti.
Turnuvadan sonra bir açıklama yapan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt şöyle konuştu, "Vodafone olarak sporun tüm dallarına büyük önem veren bir yaklaşımımız var. Bu bağlamda, ülkemizde de giderek daha fazla ilgi görmeye başlayan bu heyecanlı turnuvaya sponsor olduk ve Alaçatı gerçekten beklediğimizden daha heyecanlı ve çekişmeli bir mücadeleye sahne oldu. Değerli katılımcılarımız birbirleriyle olduğu kadar Ege'nin hırçın dalgalarıyla da yarıştılar. Sonuçta çok güzel bir mücadele oldu, tüm katılımcıları tebrik ediyorum, kazanan ekipleri de ayrıca kutluyorum. Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası sponsorluğu ile gercekleşen bu turnuvada keyifli ve heyecan dolu hafta sonu geçirdik. Yüksek iş temposu olan ve mobil iletişim teknolojilerini yoğun kullanan Vodafone Red müşterilerinin yaşamlarını iletişim alanında sunduğumuz ayrıcalıklı servisler ile kolaylaştırmayı ve bu tür etkinliklerle zenginleştirerek daha keyifli bir hale getirmeyi hedefledik. Vodafone Türkiye olarak, Türk sporuna verdiğimiz destek bundan sonra da artarak devam edecek"