Şahinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclisi Yapıldı

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı birinci oturumu Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında yapıldı.

Şahinbey Belediyesi Kasım Ayı Meclisi Yapıldı
Şahinbey Belediye Meclisi'nde gündeme alınan 9 madde, ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havale edilirken, günden dışı olarak gündeme alınan 2 madde görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ekim ayı çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Tahmazoğlu, ilçe genelinde asfalt, kaldırım, kilittaşı çalışmasının devam ettiğini belirterek, "Şahinbey Belediyesi'nin ilk kardeş şehri olan Suriye'nin Manbej şehri ile protokol imzaladık. Belediyemizde park, sosyal tesis ve taziye evi yapımlarımız devam
etmektedir. Kılınçoğlu Mahallesi'nde kamulaştırılması yapılan 32 binanın yıkım çalışmaları devam ediyor. Eğitime olan desteğimiz devam ediyor, bu çerçevede okul yollarının açılması yanı sıra ihtiyaç duyulan okul bahçelerinde kilittaşı çalışması yapıyoruz. Ayrıca bahçesi müsait olan okullarımıza halı sahalar yaparak öğrencilerimize hediye ediyoruz. Temizlik kampanyamıza okullarda düzenlenen programlarla devam ediyoruz. Yine eğitime destek kapsamında Şıhcan Gençlik Merkezi'nde 2 bin öğrencimize SBS ve LYS
kursu verilmek üzere çalışmalara başladık. Zabıta ekiplerimiz ilçe genelinde denetim ve kontrollerini aralıksız bir şekilde sürdürmektedir" dedi.
Gündemde görüşülecek madde kalmadığından meclis, 4 Kasım 2010 perşembe günü saat 14.00'de yeniden toplanmak üzere dağıldı.