Rektör Güner Önce'ye Teşekkür Plaketi

6-8 Ekim 2010 tarihleri arasında Kütahya'da düzenlenen, 3

Rektör Güner Önce'ye Teşekkür Plaketi
6-8 Ekim 2010 tarihleri arasında Kütahya'da düzenlenen, 3. Uluslar arası Çini Sempozyumu ve 1. Avrasya Seramik Kongresine katkılarından ve katılımlarından dolayı Kongre Yönetim Kurulu tarafından teşekkür plaketi ve katılım belgesi verildi.
Teşekkür Plaketi ve Katılım Belgesini Kongre Onursal Başkanı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe adına Kongre Bilim Komitesi Başkanı ve DPÜ Seramik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İskender Işık'ın elinden alan Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Önce; Sempozyumun büyük bir başarıyla yapıldığını ve bundan mutluluk duyduğunu ifade ederek, başta Kütahya Valiliği olmak üzere, Kütahya Belediyesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına, Çiniciler Odası Başkanlığına, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.
Sempozyumun bilimsel düzeyinin yüksek olması ve sempozyuma olan ilginin yoğun olmasının büyük bir başarı olduğunu belirten DPÜ Rektörü Prof. Dr. Güner Önce, başta DPÜ Seramik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İskender Işık olmak üzere sempozyuma hizmet veren tüm öğretim üyelerine de teşekkür etti.

AVRASYA SERAMİK KONGRESİNE HİNDİSTAN'DAN DAVET
6-8 Ekim 2010 tarihleri arasında geniş bir katılımla gerçekleştirilen sempozyumun seramik ve çini sektörü itibariyle Kütahya için çok büyük önem taşıdığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Güner Önce, etkinliğin çini ve seramik sektörüne büyük katkılar sağlayacağına ve belirli aralıklarla aynı başarıyla devam edeceğine inandığını söyleyerek, bilimsel yayın ve bildirileriyle uluslar arası alanda sempozyuma katkı sağlayan tüm katılımcıları kutluyorum dedi.
DPÜ Seramik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İskender Işık ise, bundan sonraki süreçte yapılacak Avrasya Seramik Kongresi için sempozyuma Hindistan'dan katılan Bombay Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Bilim Adamı, Araştırmacı Swapan Kumar Das'dan davet aldıklarını ve işbirliği dahilinde kongreyi birlikte yapma fikrini ortaya attığını müjdeleyerek görüşmelerinin devam etiğini hatırlattı.