Kahtalı Mıçı Yardım Sözü Verip İntihardan Vazgeçirdiği Kişiye 20 Tl Verdi

Adana'da intihara teşebbüs eden bir kişi, kendisine yardım sözü vererek ikna eden sanatçı Kahtalı Mıçı'nın daha sonra kendisine 20 lira vermek istediğini öne sürerek, "Ben dilenci miyim?" diyerek tepki gösterdi

Adana'da intihara teşebbüs eden bir kişi, kendisine yardım sözü vererek ikna eden sanatçı Kahtalı Mıçı'nın daha sonra kendisine 20 lira vermek istediğini öne sürerek, "Ben dilenci miyim?" diyerek tepki gösterdi.
Merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi, İnönü Caddesi üzerindeki Hüseyin Telmat İşhanı'nda intihar girişiminde bulunan Yılmaz Çakır (29), sanatçı Kahtalı Mıçı'nın yardım etme sözü vermesi üzerine intihar etmekten vazgeçmişti. İntihar girişiminden sonra polis tarafından gözaltına alınan daha sonra serbest bırakılan Çakır, Kahtalı Mıçı'nın yanına gitti. İddiaya göre, Kahtalı Mıçı'nın 20 lira vermesi üzerine büyük bir şok yaşayan Yılmaz Çakır, parayı almadan bulunduğu yerden ayrıldı. "Ben dilenci değilim"
diyerek tepkisini dile getiren 3 çocuk babası Çakır, kemik erimesi hastalığı bulunan 5 yaşındaki kızının acilen tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.
Sıvacılık yaparak geçimini sağlayan Çakır, sara hastalığı olduğu için iş bulamadığını ifade ederek, "Devlet büyüklerinden yardım bekliyorum. Polis arkadaşlar kendi aralarında para toplayarak bana 450 lira verdi. Kahtalı Mıçı'nın yardım sözü vermesi üzerine parayı polislere geri verdim. Ne yapayım hırsızlık mı yapayım. Kızım Elif beş yaşında ama üç yaşında gözüküyor. Bir iğnesi 400 lira iş bulamıyorum hastalığımdan dolayı" dedi.