Bursa'da Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester maçında metro mesai yapacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 4. maçında kendi sahasında ağırlayacağı Manchester United maçı sonrası taraft

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 4. maçında kendi sahasında ağırlayacağı Manchester United maçı sonrası taraftarların evlerine ulaşımda bir sorun yaşamamaları için BursaRay seferlerini saat 01.00'a kadar uzattı.

Türkiye'nin Devler Ligi'ndeki tek temsilcisi olan Bursaspor, sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı ağırlamaya hazırlanırken, Büyükşehir Belediyesi de karşılaşmayı izlemek için Atatürk Stadyumu'na gelecek taraftarların dönüşte sorun yaşamaması için gerekli önlemleri aldı.

Yeşil beyazlıların yarın akşam Atatürk Stadı'nda 21.45'te karşılaşacağı Manchester United maçı nedeniyle BursaRay seferleri 01.00'a kadar uzatıldı. Maç saati bitiminin saat 23.30'u bulacağını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Stattan çıkış ve istasyonlara varışın saat 00.00 bulacağı göz önüne alınarak, BursaRay işletiminin saat 01.00'a kadar sürdürülmesi kararına varıldı. Bu sayede taraftarlarımız evlerine ulaşımda bir sorun yaşamayacak. Bu vesile ile şimdiden Bursaspor'a başarılar diliyorum." dedi.