Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Erciş'te

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, referandum sonuçlarını değerlendirme toplantılarını sürdürüyor.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Erciş'te
Sabah saatlerinde beraberinde bulunan bazı AK Parti milletvekilleri ile birlikte Van'ın Erciş ilçesine gelen Erdem, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci'nin verdiği kahvaltıya katıldı. Burada partililere seslenen Erdem, Anayasa değişikliği için yapılan halk oylaması sürecinde il ve ilçe teşkilatlarının yoğun emek ve gayret sarf ettiklerini söyledi. Bu süreçte görev alan ve büyük emekler sarf eden tüm teşkilat mensuplarına teşekkür eden Erdem, "Artık Türkiye daha özgür, daha müreffeh, daha demokratik, daha yaşanılır, daha güvenilir ve daha güçlü bir Türkiye olacak. Güçlü ve büyük Türkiye için ortaya koyduğunuz yüreğinizden dolayı size teşekkür ederim. Bu duygularla başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" dedi.
Düzenlenen kahvaltılı toplantıya, AK Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin, ilçe, belde, teşkilatları ile Van İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclisi üyeleri de hazır bulundular.
Yapılan toplantının ardında Erdem ve beraberindeki milletvekilleri Bitlis'in Adilcevaz ilçesine geçtiler.