Belediye ve müftülükten Antalyalılara Kur'an-Kerim ziyafeti

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Müftülüğü işbirliği ile Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimiz (SAV)'e vahyedilmeye başlanmasının 1400. yılı dolayısı

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Müftülüğü işbirliği ile Kur'an-ı Kerim'in Peygamber Efendimiz (SAV)'e vahyedilmeye başlanmasının 1400. yılı dolayısı ile "Kur'an ziyafeti" programı düzenlendi.

Kepez Belediyespor Tesisleri'nin yanındaki konser alanında gerçekleştirilen etkinlikte, Eyüp Sultan Camii, Süleymaniye Camii, Fatih Camii gibi İstanbul'un tarihi büyük camilerinde görev yapan hafızlar, Antalyalılara Kur'an ziyafeti sundu. Programda Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser, Kepez'deki camilerin fiziki sıkıntılarının çözümüne yaptığı katkılarından dolayı, Başkan Hakan Tütüncü'ye teşekkür plaketi takdim etti. Tütüncü de Kur'an-ı Kerim'in vahiy edilmeye başlanmasının 1401. yılında, bu programın çok daha güzelini yapacaklarını söyledi.

Kepez bölgesindeki camilerde başarılı hizmetlerde bulunan, din görevlilerine plaket verilen programa Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Müftüsü Mahmut Yeleser, Kepez İlçe Müftüsü Kemal Uçkun ve çok sayıda Antalyalı katıldı.