Kazaya Giden Ambulans Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı bir köyde trafik kazası olduğu ihbarı üzerine hareket eden 112 Hızır Acil Yardım sağlık ekibinin bulunduğu ambulans şarampole yuvarlandı

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı bir köyde trafik kazası olduğu ihbarı üzerine hareket eden 112 Hızır Acil Yardım sağlık ekibinin bulunduğu ambulans şarampole yuvarlandı. Kazada 1 doktor ve 1 sağlık memurunun hafif şekilde yaralandığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, saat 11.00 sıralarındaki olay Dursunbey'in Dada köyü yakınlarında meydana geldi. 112'ye gelen bir trafik kazası ihbarını değerlendiren 112 Ana Komuta Merkezi, bölgeye en yakın yer olan Kepsut ilçesindeki 112 acil yardım ekibini olaya sevk etti. Aldıkları görev çağrısı üzerine yola çıkan Mustafa Canbaz'ın kullandığı ambulans Dada köyüne yaklaşık 2 kilometre kala yolun ıslak olmasının da etkisiyle yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Ters dönen ambulansın içinde bulunan doktor Cihan Bağsı Ağrap ile sağlık memuru Taşkın Kocabaş hafif şekilde yaralandılar. Yaralı doktor ve sağlık memurunun Balıkesir Devlet Hastanesi'nde müşahedeye alındıkları, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, sağlık ekibinin sevk edildiği Dada köyündeki trafik kazasının ise maddi hasarlı olduğu, Dursunbey İlçe Jandarma Komutanlığı'nın trafik kazalarıyla ilgili soruşturma ve çalışmalarının sürdüğü bildirildi.