İş Garantili Hemşirelik Eğitimi İzmir Üniversitesi'nde

İzmir Üniversitesi ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında imzalanan protokol ile ek kontenjan döneminde Hemşirelik bölümüne kayıt yaptıran her öğrenciye iş garantisi sağlandı

İş Garantili Hemşirelik Eğitimi İzmir Üniversitesi'nde
İzmir Üniversitesi ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında imzalanan protokol ile ek kontenjan döneminde Hemşirelik bölümüne kayıt yaptıran her öğrenciye iş garantisi sağlandı. Ayrıca protokol ile ücretli kayıt yaptıran 10 öğrenciye yüzde 50 öğrenim bursu verilecek.
Verdiği kaliteli eğitimin yanında mezunlarının istihdama katılması için de olanak sağlamaya önem veren İzmir Üniversitesi, ek kontenjan dönemine özel sunduğu olanaklar ile fark yaratıyor. İzmir Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, İzmir Üniversitesi ile Medical Park Hastaneler Grubu arasında imzalanan protokol gereği ek kontenjan döneminde Hemşirelik bölümüne kayıt yaptıran her öğrenciye Medical Park Hastaneler Grubu bünyesinde iş garantisi veriliyor. Ayrıca protokol ile ücretli kayıt yaptıran 10 öğrenciye, yüzde 50 öğrenim bursu sağlanacak.