Konya Emniyet Müdürü, Bosna Hersek Mahallesi Sakinlerini Dinledi

Konya Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Konya Emniyet Müdürü, Bosna Hersek Mahallesi Sakinlerini Dinledi
Merkez Selçuklu ilçesi'ne bağlı 43 bin nüfuslu Bosna Hersek Mahallesi'nde, mahalle sakinleriyle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, hem bilgilendirdi, hem de sorunları dinledi. Emniyet Müdürü Namal, Bosna Hersek Polis Merkezi ve Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı ekiplerin bölgede sürekli görev yaptığını belirterek, "Sakin bir mahalleniz var. 43 bin nüfusu olan mahallede, yüzde 40'ından fazlasını öğrenci, yüzde 14'ünü ise memurlar oluşturuyor. Bizde burada sizin huzurunuzu sağlamak için görev yapıyoruz. Ben hem sizi bilgilendirmek hem de sizlerin sorunlarınızı dinlemek için geldim" dedi.
Mahalle sakinleri, parklarda rahat etmek için ekiplerin kontrollerini sık tutmasını isterken, okulların bulunduğu bölgede de çıkışlarda trafik ekiplerinin bulunmasını talep etti.
Emniyet müdür yardımcıları ve diğer birimlerin şube müdürlerinin de hazır bulunduğu sohbet toplantısında dile getirilen sorunların çözülmesi için gerekli çalışmanın yapılacağı kaydedildi.