Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 560 öğrenciye kırtasiye yardımı
Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 560 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.
TSO tarafından Kapalı Fuar alanında ihtiy
TSO tarafından Kapalı Fuar alanında ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere poşetler içinde hazırlanan kırtasiye malzemesi okul müdürlerine teslim edildi. Kırtasiye teslim törenine katılan TSO Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Açıkgöz ve Taylan Alakoç, TSO olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahibi 560 öğrenci verilmek üzere kırtasiye poşetleri hazırladıklarını belirterek, "Hazırlanan poşetler okul müdürleri aracılığıyla öğrencilere teslim edilecek. Poşetler içerisinde devletin verdiği kitaplar hariç, çanta, defter, silgi, boya gibi tüm malzemeler bulunmaktadır. Öğrencilerimize kalan sadece çalışmak, başarılı olmak, vatanımıza ve milletimize hayırlı birer vatandaş olarak yetişmesidir." dedi.
Okulların açılmasından dolayı öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanmasında geç kalma gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade eden Açıkgöz ve Alakoç," Zaten haftalar öncesinden okul müdürlerimiz gerekli tespiti yapmıştı. Biz bu kırtasiye yardımını bu öğrencilerimize ulaşması için veriyoruz. Yardımların Yozgat merkezde 15, Akdağmadeni, Çekerek, Kadışehri Aydıncık ve Saraykent ilçelerinde birer okula verilecek." diye konuştu.
Açıkgöz, TSO tarafından kardeş okul olarak belirlenen Saraykent Altınsu Köyü ilköğretim okuluna da yardım yapıldığı bu yardımların bundan sonra da devam edeceğini sözlerine ekledi.
