Fethiye'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Kutlamaları

Fethiye Müftülüğü, Camiler ve Din Görevlileri Haftası için hazırladığı kutlama programına protokol ziyaretleri ile başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklerde bulunacak olan Fethiye Müftülüğü hafta kapsamında ilk olarak Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli'yi makamında ziyaret etti. Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve beraberindekiler daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur'u ziyaret ettiler.
Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Kaymakam Karatekeli'yi yarın yapılacak olan Koyuncu Camii açılışı ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İzzet Er'in konuşmacı olarak yer alacağı konferansa davet etti. Müftü Bilgili, "Camiler birlik ve beraberliğin geliştiği mekanlardır. Din görevlileri ve camiler bir bütündür. Görevlilerimiz bulunduğu yerlerde özverili bir şekilde görev yapmaktadırlar" dedi. Fethiye Kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli de, "Din görevlilerimiz toplumun kanaat önderleridir. Bu görevlilerimizin iyi yetişmiş olması büyük önem arz etmektedir. Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, başta Müftümüz olmak üzere tüm görevlilerimize başarılar diliyorum" dedi. Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve beraberindekilerin Belediye'yi ziyaretinde konuşan Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ziyaret için teşekkür ederek, "Müftülüğümüz her yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasında kutlama programı gerçekleştiriyor. Çok değerli bilim adamlarımızı davet ederek, halkımıza yönelik etkinlikler gerçekleştiriyorlar" dedi.