Eğitim-bir-sen Delege Seçimleri Yapıldı

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Adıyaman Şubesi, 27 Kasım 2010 tarihinde yapılacak olan 4. Olağan Genel Kurul için il genelinde delege seçimlerini tamamladı.

Adıyaman Anadolu İmam-Hatip Lisesi binasında yapılan merkez ilçe delege seçimlerinde 1486 üyenin1177'si oy kullandı. 9 sandıkta yapılan seçimlerde il genelinde seçilecek olan 140 delegeden merkez ilçenin 68 delegesi belirlendi. Demokratik bir ortamda sükunet içerisinde yapılan seçimde Şube Başkanı Gaffari İzci dostluk mesajları verdi.
İzci, göreve geldiği ilk yılda sendikayı Adıyaman'da yetkiye taşıdığını ve 6 yıldır bu başarısını devam ettirdiğini söyledi. Şube Başkanı Gaffari İzci, seçim hakkında bir değerlendirme de yaptı. İzci, şunları söyledi: "Sendikamız Eğitim-Bir-Sen bugüne kadar ilkeli ve etkili tavrından taviz vermeden faaliyetlerine devam etmiştir. Seçimlere büyük bir olgunluk ve hoşgörü hakim olmuş ve düzeyli bir seçim gerçekleşmiştir. Yaptığımız bu seçimin bir şölen ve kardeşlik havası içerisinde geçmesi bizleri memnun
etmiştir. Biz hepimiz Eğitim-Bir-Sen'liyiz. Seçimde iki liste yarışıyor ama ben muhalif kelimesini kullanmayı bile uygun bulmuyorum, çünkü onlar da bizim dostlarımız ve arkadaşlarımızdır. Bu bana göre hizmette, hayırda ve kalitede bir yarıştır."
Seçime katılımın yüzde 80 gibi çok büyük bir oran olduğunu sözlerine ekleyen İzci, sendikal süreçlere delege olarak aday olan, seçime katılan bütün üyelere ve sandıkta görev yapan eğitim çalışanlarına teşekkür etti.