Vakıfbank Otomobil Talihlisi Simav'dan

Vakıfbank Worldcard tarafından " 81 ile 81 Volkswagen Jetta otomobil" kampanyasının Kütahya talihlisi Simav'da ikamet eden sınıf öğretmeni Basri Şimşek oldu.

1 Mayıs â€" 31 Temmuz tarihleri arasında Vakıfbank'a ait kredi kartlarıyla toplamda 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan müşteriler arasında yapılan çekilişin Kütahya talihlisi Simav'dan çıktı.
Kütahya Simav'a bağlı Yeşilköy Beldesi İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği yapan ikiz 2 erkek çocuk babası Basri Şimşek (43), Vakıfbank'a ait kredi kartıyla yaptığı alışveriş sonucunda otomatik olarak girdiği çekilişte 40 bin TL değerinde 2011 model Volkswagen Jetta otomobil kazandı.
Vakıfbank Simav Şube Müdürü Çetin Cengiz, Kütahya il merkezi ve 12 ilçesi arasındaki talihlinin Simav'dan çıkmasından büyük bir memnuniyet duyduğunu bildirdi.
Vakıfbank'tan kazandığı sıfır kilometre otomobilin ardından sahip olduğu 2002 model aracını kenara çektiğini ifade eden talihli öğretmen Basri Şimşek, eski aracı Opel Astrayı satmayı planladığını söyledi.
1997 yılından bu yana Vakıfbank müşterisi olduğunu ifade eden Şimşek, kampanyadan haberinin bile olmadığını söyledi. Şimşek," Beni arayıp 2011 model araç kazandığımı açıkladıklarında dalga geçtiklerini sandım. Ancak aracımı Şube Müdürümüz Çetin Cengiz'den teslim alıp Aile hekimi eşim ve ikiz çocuklarımla gezmeye çıktığımda gerçek olduğuna inanabildim. Tarafsız ve adil bir çekiliş düzenleyen Vakıfbank yönetimi ile aracın teslim işlemlerinde bize her türlü kolaylığı sağlayan Şube Müdürümüz Çetin Cengiz, muhasebe görevlisi Recep Kutluer ve diğer çalışanlara şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.