Salihli'li Muhtarlar Yeni Kanundan Çok Mutlu

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şubesi Basın Sözcüsü ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ayhan Gezdir, Bakanlar Kurulu'na sunulan ve köy ile mahalle muhtarlarının koşullarında iyileştirme yapılmasını sağlayacak olan kanun tasarısı hakkında açıklamalarda bulundu

Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli Şubesi Basın Sözcüsü ve Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Ayhan Gezdir, Bakanlar Kurulu'na sunulan ve köy ile mahalle muhtarlarının koşullarında iyileştirme yapılmasını sağlayacak olan kanun tasarısı hakkında açıklamalarda bulundu.
Gezdir "27 Ekim Çarşamba günü Meclis Genel Kurulu'nda İçişleri Bakanımız Beşir Atalay'ın köy kanunları muhtar özlük hakları ve muhtar maaşları ile ilgili yapmış olduğu açıklama Salihli muhtarları olarak bizleri sevindirmiştir. Bir siyasi rozetle değil tamamen halkın iradesi ile seçilen biz muhtarlar hak ettiğimiz haklarımızı en kısa zamanda alacağımıza inanıyoruz. Demokrasinin temeli olan milleti ve devleti bir arada temsil eden biz muhtarlar milletimize ve devletimize daha iyi hizmet olanağı bulacağımıza inanıyoruz"dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Salihli şubesi Başkanı Gaziler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güler "Yasanın çıkmasında emeği geçen başta Başbakanımız,İçişleri Bakanımız,Manisa Milletvekilimiz Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'ye Bakanlarımıza, Milletvekillerimize,Mecliste grubu bulunan siyasi partilere,her zaman muhtarların hakkını savunan Türkiye Muhtarlar Derneği federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal'a Salihli Muhtarlar Derneği adına teşekkür ediyorum" dedi.