Havran Demokrat Parti'de Kongre Heyecanı

Balıkesir'in Havran ilçesinde geçtiğimiz gün Demokrat Parti'nin (DP) kongresi gerçekleştirildi.

Kızılay Toplantı salonunda yapılan olağan kongrede, yeni İlçe Başkanı Murat Babakan oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongreye tek liste olarak girildi. Divan Başkanlığı'nı Eski İl Başkanı Haydar Altıntaş yaptı. 277 delegesi bulunan partinin 145 oy ile çoğunluk sağlandıktan sonra oylamaya geçildi 58 oy ile Murat Babakan İlçe Başkanı seçildi. Murat Babakan'ın yönetim listesinde şu isimler bulunuyor; M. Volkan Erkan, Mustafa Çakır, Salih Çobanöz, Ali Okur, M. Emin Eryılmaz, Naim Şafak, Cahit Tanış, Adil Tekel, Fahri Güçlü, Murat Gülöz, Ceyhun Büken, Eyüp Şentürk, Mehmet Karaboğa.
Yönetimine 24 kişi seçilirken Başkanlar il yönetiminde yer aldı. Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı, Esat Şık, Afif Kökden, Halil Dağlı, Mustafa Özgel, İrfan Akpınar oldu.

"KIRAT'I HAVRAN'DA ŞAHLANDIRACAĞIM"
Demokrat Parti Havran İlçe Başkanlığı'na seçilen Murat Babakan, "Kırat'ı Havran'da şahlandıracağım" dedi. Murat Babakan, "Demokrat Parti bizim genlerimizde var. Dededen gelen bir bağımız var. Uzun yıllardır partinin çeşitli kademelerinde görevler aldım. Son olarak yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. İlçe Başkanlığı'nın zorluğunu çok iyi biliyorum. Kendimde bu kutsal görevi üstelenecek gücü bulduğum için görevi üstlendim. Arkadaşlarımla elimden geleni yapacağım. Bana destek veren tüm Partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Demokrat Parti Eski İlçe Başkanı Esat Şık ise, Murat Babakan'ı tebrik ederek, "Bundan sonrada başkanımız istediği zaman kendisine her zaman destekleyeceğimi belirtmek istiyorum. Veren arkadaşımızı destekliyor, başarılı olacağını düşünüyorum" dedi.