Ak Parti Konya İl Teşkilatı İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Başladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı'nın 24. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları başladı.

Referandum sürecinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya İl Başkanlığı, ilçe danışma meclisi toplantılarını başlattı. 24. Dönem toplantıları, Ereğli, Halkapınar, Emirgazi ve Karapınar ilçe teşkilatlarının ilçe danışma meclisi toplantıları ile start aldı. İlk toplantı AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlendi. Ereğli Nazar Düğün Salonu'ndaki toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Çetinkaya, Orhan Erdem ve AK Parti Bölge Koordinatörü - Çorum Milletvekili Murat Yıldırım ile AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Önal, Mustafa Acar, Lütfi Aksoy ve Mehmet Ali Arlı ile Ereğli İlçe Teşkilatı katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Çetinkaya, referandumda alınan başarılı sonuç dolayısıyla tüm ilçe teşkilatına teşekkür etti. Çetinkaya, "Referandumda olduğu gibi aynı çalışmayı genel seçimler için de yaparsak, inanıyoruz ki yine tek başımıza iktidara geleceğiz. Türkiye'nin geçirdiği değişimin dönüşümün devamı için milletimizin bize destek vermesi şart" dedi.
AK Parti Milletvekili Orhan Erdem de, referandum sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek başladığı konuşmasını, halk oylamasında evet çıkmasını sağlayan tüm teşkilatlara, parti yönetimine ve vatandaşa teşekkür ederek devam ettirdi. "Türkiye kararını yine özgürlükten yana kullanmıştır" diyen Erdem, Dünya'nın en iyi 16. ekonomisi olan bir ülkenin, yine dünyada diplomatik anlamda söz sahibi olmaya başlayan bir ülke ve en gözde ülkelerden biri haline gelen bir ülkenin anayasasının bu şekilde olmasına razı olmayan Türk milletinin referanduma tam destek verdiğinin altını çizdi. Referandumun ardından teşkilatlardan çalışma tempolarını düşürmemelerini isteyen Orhan Erdem; "Biliyorsunuz genel seçimler artık hükümetlerin bizlerin sorgulandığı bir platformlardır. Allah'a şükür ki milletimiz AK Parti iktidarının bu ülkeye yaptığı hizmet ve yatırımların farkında. Yapılan duble yollar, hızlı tren, mavi tünel, TOKİ Konutları, okullar, üniversite ve sağlık alanındaki yatırımlar, AK Parti'nin bu ülkeye verdiği değerin en önemli göstergesidir. Bu nedenle biz inanıyoruz ki halkımız daha önce olduğu gibi yine AK Parti'yi tercih edecek ve tek başımıza yine iktidara geleceğiz. Bunun için şimdiden hazırlıklarımıza başlamamız gerekiyor ki o gün tam hazır olalım. Yoksa istemediğimiz sonuçlar karşımıza çıkabilir" ifadelerini kullandı.
AK Parti Bölge Koordinatörü ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım da AK Parti'nin icraatlarını anlattı ve Türkiye'nin AK Parti iktidarına her zaman güvendiğini söyledi. AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım'ın ardından söz alan AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karapınar ise AK Parti ile Türkiye'de çok şeyin değiştiğini, vatandaşların da bu değişimi gördüğünü ifade etti. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Recep Arlı da Ereğli'nin siyasi ve sosyal yapısından dolayı ilçede siyaset yapmanın zorluğundan bahsetti.
Ereğli İlçe Teşkilatı'nın danışma meclisi toplantısının ardından sırasıyla Halkapınar, Emirgazi ve Karapınar İlçe Teşkilatları'nın da 24. Dönem İlçe Danışma Meclisi Toplantıları da gerçekleştirildi.