Kuşadası'nda önce fener alayı ardından Leman Sam konseri

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yılı etkinlikleri kapsamında Kuşadası Belediyesi önünden ilçe protokolünün ve halkın geniş ka

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Cumhuriyetin kuruluşunun 87. yılı etkinlikleri kapsamında Kuşadası Belediyesi önünden ilçe protokolünün ve halkın geniş katılımı ile düzenlenen fener alayı Atatürk Anıtı'nda sona erdi. Belediye önünden başlayan fener alayı için Kuşadası Belediye itfaiyesinden bir görevli de elinde yangın tüpü ile meşalelerden oluşabilecek yangına ani müdahale için hazır durumda yürüdü.

Fener alayı ve havai fişek gösterisinin ardından Leman Sam sahne aldı. Atatürk Meydanı'ndaki açık hava konserine soğuk havaya rağmen binlerce kişi katıldı. Sam'ın bir çok parçasına dev bir koro gibi eşlik etti. Leman Sam sahneye çıkar çıkmaz hemen kendisine bir şal verildi. Leman Sam 'İlla' adlı parçasının tamamladıktan sonra meydanı dolduran binlerce kişiye ''Televizyonlardaki dizileri Hanımın Çiftliği gibi dizileri bırakıp ne mutlu bu soğuk havada buradasınız. Hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun'' dedi.

Leman Sam'a sırası ile Belediye Başkanı ve İlçe Kaymakamı sahnede hoş geldin dedi. Sahnede kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mustafa Esen'in 2 yaşındaki torunu Korkut Efe de bağırarak dedesini çağırmaya çalıştı.

Leman Sam'ın orkestrası deniz kenarında 8 derecedeki soğuk havada parke, mont, kaşkol takarak görev yaptı.