Cumhuriyet Bayramı Refahiye'de Çoşkuyla Kutlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 87. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Refahiye'de de düzenlenen tören ile coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı Refahiye'de Çoşkuyla Kutlandı
Kaymakam Mehmet Makas'ın tebrikleri kabulü ile başlayan törenler Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bayram töreni ile devam etti. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenlerde Refahiye Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Vezir Dumanlı ve İlçe Garnizon Komutanı Refahiyelilerin ve öğrencilerin bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Makas "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde Türk Milleti'nin kan, gözyaşı ve teriyle temelini oluşturarak; özgür, bağımsız ve vatandaşlık temeli üzerine kurduğu, ilelebet yaşaması için gençlere ve Türk Milletinin şaşmaz sağduyusuna emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 87. kuruluş yıldönümü büyük coşku, sevinç ve gururla kutluyoruz. Hepimiz için kutlu olsun" dedi.
Kaymakam Makas'ın konuşmasının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda ki tören yağmur nedeniyle kapalı spor salonunda devam etti. Spor salonundaki tören öğrenciler tarafından Cumhuriyet Bayramı şiirlerin okunması ve halk oyunlarının sergilenmesinin ardından sona erdi.