Cizre Kaymakamı Sağlam, 'kardeşlik futbol turnuvası' düzenleyecek

Şırnak'ın Cizre ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Cizreli gençlere halı saha turnuvası düzenleniyor. Sağlam, buradaki amaçlarının gençler arası kaynaş

Şırnak'ın Cizre ilçe Kaymakamı Mehmet Ali Sağlam, Cizreli gençlere halı saha turnuvası düzenleniyor. Sağlam, buradaki amaçlarının gençler arası kaynaşmayı ve kardeşliği güçlendirmek olduğunu söyledi.

Kasım ayının ilk haftasında yapılacak turnuvanın kuraları çekildi ve 10 mahalleden 14 takım katılacak. Kaymakamlık makamında yapılan kura çekimine Kaymakam ve 10 mahalle muhtarları katıldı. Kura çekilişinden çıkan sonuçların ilk maçı 8 Kasım pazartesi saat 15.00'de Cizre kent merkezinde bulunan olimpik halı saha da oynanacak. Turnuvadan önce Kamu kurum müdürleri ve mahalle muhtarları bir kaynaşma maçı oynayacaklar ardından ilk maç başlayacak. Yapılacak maçların teknik direktörleri de mahalle muhtarları yapacak.

Konu ile bir açıklama da bulunan Kaymakam Mehmet Ali Sağlam, ilçe merkezinde mahalleler arası futbol turnuvası tertiplediklerini söyleyerek gençler arasında kardeşliği ve birliği güçlendirmek amacıyla yaptıklarını söyledi. Kaymakam Sağlam konuşmasını şöyle sürdürdü: "Gençlerimiz arası birlik, dayanışma ve kardeşliği pekiştirmek; sportif ve sosyal bir etkinlik olması amacıyla bu turnuva düzenlenmektedir. Turnuva 8 Kasım pazartesi günü başlayacaktır.10 mahalle de 14 takım katılıyor. Turnuvaya katılacak bütün takımların forma ve şortları kaymakamlık tarafından verilecektir. Dereceye girecek ilk 2 takımlara çeşitli ödüller verilecektir."

Sağlam, şimdiden turnuvaya katılacak bütün takımlara başarılar diledi.