Bayraktar, Demirtaş'ı Ziyaret Etti

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve beraberindekiler İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı ziyaret etti.

Bayraktar, Demirtaş'ı Ziyaret Etti
Demirtaş, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'ı belediye girişinde karşıladı. Bayraktar, Başkan Demirtaş ile geçmiş yıllara ait bağlılıkların olduğunu belirterek, "Rahmetli babamla, Necattin bey birlikte görev yaptılar. Tarım Kredi Bölge Müdürü olarak görev yapan Necattin beyin Sakarya'da çok başarılı hizmetleri olmuştur" dedi.
"Siyasetle meşgul olmamış bir insanın ilk seçimde halkın güvenoyunu alarak iş başına gelmesi büyük maharet" diyen Bayraktar, Başkan Demirtaş'a çalışmalarında başarı dileklerini sundu.
Demirtaş ise TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar'a İlkadım ilçesi hakkında bilgi verdi. İlkadım'ın eski Samsun olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Geçmişte doğup büyüdüğüm şehrin Belediye Başkanıyım. İlkadım, eski Samsun'dur. Şu an 311 bin nüfusu bulunmaktadır" diye konuştu.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'ın ziyaretinde Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü ile ilçe ziraat odaları başkanları da hazır bulundu.