14 yıl sonra Fadime Şahin'i sordular

28 Şubat'ın önemli isimlerinden olan Müslüm Gündüz NTV'de katıldığı bir programda kendisine sorulan soruları yanıtladı. Gündüz'e sorulan bir soru ise programda sert bir hava estirdi.

Uzun bir aradan sonra ilk kez NTV'de canlı yayına katılan Müslüm Gündüz, Mirgün Cabas ve Ruşen Çakır'ın sorularını yanıtladı. Kemalizmin sonunun geldiğini iddia eden Gündüz, Ben rejime karşıyım, Kemalist rejimin sonu gelmiştir. Bu rejimin miyadı dolmuştur. Ben bu rejimi yıkmak istiyorum. Rejim bizi yere vurdu. Ama biz de rejimi yıktık” dedi. Programa Mirgün Cabas'ın, Müslüm Gündüz'e sorduğu soru damgasını vurdu. 

Aczimendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı ve Fadime Şahin arasında yaşanan ilginç olaylar çok konuşulmuştu. Müslüm Gündüz ile Fadime Şahin, bir evde uygunsuz vaziyette basılmıştı. 14 yıl aradan sonra canlı yayına çıkan Müslüm Gündüz, programda o gün yaşananları anlattı. Gündüz, kendisine sorulan bir soruya çok sert karşılık verdi.

AĞZININ PAYINI ALIR OTURUR KIÇININ ÜSTÜNE


Mirgün Cabas'ın Müslüm Gündüz'e Fadime Şahin'le birlikteliğini sorması programda buz gibi bir hava estirdi. Fadime Şahin'le dini nikahlı olduğunu söyleyen Müslüm Gündüz, bununda laik sistemi ilgilendirmeyeceğini ifade etti. Gündüz, "Laik sistem nüfus cüzdanını alır bakar, 18 yaşını geçmiş mi geçmiş, alır ağzının payını oturursun kıçının üstüne" dedi. Gündüz, Mirgün Cabas'ın 'o nikah ne oldu?' sorusuna ise 'ne yapacaksınız' cevabını verdi.