Türkiye'de İlk Kez Evrenseki Ve Çolaklı'da Uygulanacak

Dünyanın en gelişmiş kameraları arasında gösterilen 2.0 Megapixel LG marka güvenlik kamerası Türkiye'de ilk kez Evrenseki ve Çolaklı belediyelerinin sınırları dahilindeki bölgelerde uygulanacak.

Türkiye'de İlk Kez Evrenseki Ve Çolaklı'da Uygulanacak
Evrenseki ve Çolaklı MOBESE sistemine bağlı mevcut 16 kamera bulunduğunu belirten MAS Bilişim Güvenlik firması yetkilileri, yeni kurulacak 32 kamera ile MOBESE sisteminin daha da güçleneceğini, böylelikle suçlulara ve suç unsurlarına daha kolay ulaşılabileceğini söylediler. İzleme merkezi Çolaklı Jandarma Komutanlığı olan MOBESE sistemi yeni kamera takviyesiyle Çolaklı ve Evrenseki beldelerinin daha güvenli yerler olmasını sağlayacak.
MAS Bilişim Güvenlik firması yetkilileri bugüne kadar Side Köyiçi, Büyük Plaj, yürüyüş yolu, yeni otopark, Gündoğdu, Sarılar, Çolaklı sahil yolunun yanısıra Antalya Havalimanı'nda bulunan MOBESE sistemlerini firmamız yapmıştı. Çolaklı-Evrenseki sistem takviye ve yenilemesinde Türkiye'de bir ilk gerçekleştirilecek. Japonya'da üretilmekte olan XDI-II Full HD görüntü kalitesine sahip 2.0 Megapixel LG marka güvenlik kamerası Türkiye'de ilk kez Evrenseki ve Çolaklı'da kurulacak. Yeni kurulacak 32 kamera ile son derece güvenli olan bölge daha da güvenli bir hale gelecek" diye konuştular.