Satranç Şampiyonasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin 87. kuruluş etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Satranç Turnuvası tamamlandı.

23-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Gençlik Merkezi'nde 40 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen turnuvaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Atilla Topalömer, Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu ile sporcular katıldı. Yarışma sonucu açık kategorisinde birinciliği Turhan Korkmaz, ikinciliği Endüstri Meslek Lisesi Kulübü'nden Mehmet Karadaş, Reşit Bükülmez, 16 yaş ve altı kategorisinde birinciliği Endüstri Meslek Lisesi Kulübü'nden Bahattin Demirtaş, ikinciliği Gençlik Spor Kulübü'nden Ali
Çomakçı, üçüncülüğü ise Gençlik Spor Kulübü'nden Gülcan Pehlivan kazandı. Turnuva sonrasında her iki kategoride dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Atilla Topalömer, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Hamdemirci ve Satranç Federasyonu Kilis İl Temsilcisi Yalçın Gergeroğlu tarafından verildi.