Müsiad'tan Kocasinan Belediyesi'ne Ziyaret

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, geleceğin sahibi gençlerin donanımlı yetişmesinin geleceğin sağlıklı gelişimi için önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Müsiad'tan Kocasinan Belediyesi'ne Ziyaret
Genç Müsiad Kayseri Şube Başkanı Fatih Erkan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, projelerine destek beklediklerini, tecrübelerinden de faydalanmak istediklerini belirtti.
Yıldız, gençlerin hazırladığı, düşündüğü projelerde belediyenin imkanlarından istifade etmek istediklerinde veya bir takım taleplerde bulunduklarında yardımcı olmaya gayret edeceklerinin altını çizerek, "Biz sivil toplum kuruluşlarına her konuda yardımcı oluyoruz. Tabii ki gençlerimizin projelerine de destek olacağız. Geleceğin sahibi gençlerin donanımlı yetişmesi, geleceğimizin de sağlıklı gelişimi için Genç Müsiad'a yardımcı oluruz. Projelerinizin hangi tarafında aksama olursa, bize nerde ihtiyaç duyarsanız biz o taraftan yardımcı olur, destek veririz" dedi.
Gençlerin güzel iş ve hizmetler yaparak kendini yetiştireceğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız, "Size göre genç değilim belki ama beni de bir üyeniz olarak düşünebilirsiniz. Güzel hizmetler yaparak hem kendinizi yetiştirecek hem de arkadaşlarınızla cemiyet içinde rol alacaksınız. Sivil toplum kuruluşlarının tekliflerine sürekli açığız, nasıl gelişirse o şekilde iş birliği yaparız veya başka alanlarda yardımcı oluruz" şeklinde konuştu.
Yeni projeler hazırladıklarını ifade eden Fatih Erkan da, "Erciyes ve Melikşah Üniversitesi ile birlikte ortak konferanslar düzenlemeyi düşünüyoruz. Kayserimizin önde gelenlerinin deneyimlerini anlatması için her ay toplantı düzenleyeceğiz. ABİGEM'le hatıra ormanı için AB projesi hazırlayacağız. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızdan bize bir arsa tahsis etmelerini isteyeceğiz" şeklinde bilgiler verdi.