Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracak

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracak
Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?.Fenerbahçe ile Galatasaray bu akşam Kadıköy’de yeni bir derbi heyecanı yaşatacak. Sarı lacivertliler favori. Sarı kırmızılılar ise Hagi ile çıkış peşinde.

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00'da Lig Tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizde bulabilirsiniz.Fenerbahçe Galatasaray maçına ait özet,goller ve analizler maç esnasında ve maç bitiminde anında sitemizde yer alacaktır.Fenerbahçe Galatasaray maçı için her iki takımda iddialı.Fenerbahçe Galatasaray maçında hedef 3 puan.Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe'de önemli bir eksik yokken Galatasaray'da ise büyük eksikliklerin olması dikkatlerden kaçmıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için şimdiden iddialara girildi ve merakla Fenerbahçe Galatasaray maçının sonucu bekleniyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için yeni teknik direktör Aykut Kocaman'dan önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Galatasaray maçı için Alex forma giyecek mi giymeyecek mi henüz belli değil.Fenerbahçe Galatasaray maçı için Fenerbahçe son çalışmasını Can Bartu tesislerinde gerçekleştirdi.Fenerbahçe Galatasaray maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı için herkes nefesleri tuttu...

TÜRK futbolunda gözler bugün Kadıköy’de olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maçın tüm biletleri satıldı. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi, kariyerinde ilk kez ezeli rekabette düdük çalacak olan hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Derbi öncesi spor kamuoyunun büyük çoğunluğu Fenerbahçe’yi açık ara favori gösteriyor. Sarı lacivertliler, Kadıköy’de son 10 yıldır yenilmediği ve ligdeki tüm maçlarında yendiği ezeli rakibi karşısında serisini devam ettirmek istiyor. Frank Rijkaard ile yollarını ayırarak takımın başına Gheorghe Hagi’yi getiren Galatasaray ise derbiye “dönüm maçı” gözüyle bakıyor.

46 maçın sadece 1’i golsüz bitti

EZELİ rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray arasında şu ana kadar Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan maçlardan sadece biri golsüz bitti. İki takım arasında Kadıköy’de geride kalan 46 maçtan 45’i ise 0-0 sonuçlunmadı. Ezeli rekabette yalnızca 3 Şubat 2008’de oynanan kupa maçında gol olmadı.

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracak FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakFENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakFENERBAHÇE MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakGALATASARAY MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakFENERBAHÇE 3 - GALATASARAY 2  YIL: 1989 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakFENERBAHÇE 5 - GALATASARAY 2 YIL : 1991-1992 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakFENERBAHÇE - GALATASARAY NOSTALJİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbisinde hayat duracakYAZARLARIN DERBİ GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Lig TV'den Fenerbahçe - Galatasaray maçını izlemek için tıklayınız