Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izle

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi bu akşam 19:00'da. Fenerbahçe Galatasaray maçında gülen taraf kim olacak? Fenerbahçe Galatasaray maçının özeti ve detayları sitemizde yer alacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda? TÜRK futbolunda gözler bugün Kadıköy’de olacak. Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen dev maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak maçın tüm biletleri satıldı. Lig TV’den naklen yayınlanacak mücadeleyi, kariyerinde ilk kez ezeli rekabette düdük çalacak olan hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

Fenerbahçe Galatasaray maçı bu akşam saat 19:00'da Lig Tv'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı ile ilgili tüm ayrıntıları sitemizde bulabilirsiniz.Fenerbahçe Galatasaray maçına ait özet,goller ve analizler maç esnasında ve maç bitiminde anında sitemizde yer alacaktır.Fenerbahçe Galatasaray maçı için her iki takımda iddialı.Fenerbahçe Galatasaray maçında hedef 3 puan.Fenerbahçe Galatasaray maçı öncesi Fenerbahçe'de önemli bir eksik yokken Galatasaray'da ise büyük eksikliklerin olması dikkatlerden kaçmıyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için şimdiden iddialara girildi ve merakla Fenerbahçe Galatasaray maçının sonucu bekleniyor.Fenerbahçe Galatasaray maçı için yeni teknik direktör Aykut Kocaman'dan önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe Galatasaray maçı için Alex forma giyecek mi giymeyecek mi henüz belli değil.Fenerbahçe Galatasaray maçı için Fenerbahçe son çalışmasını Can Bartu tesislerinde gerçekleştirdi.Fenerbahçe Galatasaray maçı Lig Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe Galatasaray maçı 19:00'da başlayacak.Fenerbahçe Galatasaray maçı için herkes nefesleri tuttu...

Derbi öncesinde son üç maçını peş peşe kazanan Fenerbahçe favori olarak gösterilirken neredeyse otoritelerin tamamı Galatasaray’a şans tanımıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman yaptığı açıklamada tüm kesimler tarafından favori gösterilmelerinin kendilerini olumsuz olarak etkilediğini söyledi. Galatasaray’ın şu an yaralı bir aslan gibi olduğunu dile getiren Kocaman rakiplerini 10 yıldır Kadıköy’de yendiklerini ancak bu karşılaşmanın son 10 yılın en zor maçı olacağını söyledi.

Kadıköy'de farklı bir psikoloji oluştu, Galatasaray oraya ne kadar iyi durumda giderse gitsin istediği skorları alamıyor. Üstelik iyi oynadığı maçları da kaybediyor, pozisyon bulma anlamında çok üstün olduğu zamanlarda da istediği skoru alamıyor. Bunun nedeni psikolojik ve nasıl çözülür bilmiyorum. Son 2 sezondur oynadığımız Fenerbahçe derbilerinde de sürekli favori gösterilen taraf oluyorduk ve bu durumun da üzerimizde oluşturduğu baskıyla beraber Kadıköy'de farklı mağlubiyetler de görmeye başladık. Ama bu sefer roller değişmiş gibi, Galatasaray uzun zamandır olmadığı kadar kötü bir durumda ve kaos içerisinde. Fenerbahçe ise son haftaların golcü, iyi futbol oynayan ve ilerisi için büyük ümitler veren ekibi. Üstelik Galatasaray'ın Arda, Kewell ve Baros gibi futbolcuları kullanamaması da cabası. Bütün bu işaretler kağıt üzerinde Fenerbahçe bu maçı farkı kazanır görüşünü destekliyor ve Fenerbahçe'nin korkusu rehavete kapılmak. Bunu aşmak için de sürekli bu maç için motive oluyorlar ve derbilerin tecrübeli ismi Aykut Kocaman bu açıdan büyük bir şans. Yalnız aklıma şu da geliyor, 3 Şubat 2008'de oynanan Türkiye Kupası maçı 0-0 bitmişti ve kadro anlamında yine sıkıntılı bir süreçti. Galatasaray sıfır yabancıyla çıktığı maçta oldukça üstün bir futbol da oynamıştı. Yani kafa olarak rahat çıkarsak, kaybedecek birşeyimiz olmadığını düşünürsek bu maçta bir şansımız var.

Şu anki tabloda bizim Fenerbahçe'nin kadrosuna yönelik bir kadro çıkarmamız gerekiyor. Yani onlar her zamanki dizilişlerinde, hatta Galatasaray'ı böyle bulmuşken biraz daha ofansif bir kadro çıkarabilirler. Galatasaray'ın ise öncelikle Fenerbahçe'yi durdurması gereken bir maç izleyeceğiz. Hagi'nin uzun vadede 4-4-2 veya 4-4-1-1'e geçeceğini düşünüyorum ama bunu hemen de gerçekleştirebilir. Yani Cana'nın yanında Ayhan'ı, kanatlarda Pino ve Elano'yu forvetin hemen arkasında Misimovic'i ve onun hemen önünde Mehmet Batdal'ı kullanmasını bekliyorum. Bu maçta Mehmet Batdal tarzında bir alternatifimiz olması büyük şans. Galatasaray bu maçın ilk 30 dakikasında rakibin baskılı hücum futboluna iyi mücadeleyle cevap verebilirse Mehmet Batdal'a atılacak uzun toplarla Elano, Misimovic ve Pino gibi hareketli & teknik isimleri besleyebilir. Lugano'nun hala formunu araması, Yobo'nun ise hava toplarında süper bir etkisinin olmaması bizim için büyük şans. Eğer Mehmet Batdal, geçtiğimiz sezon Kazım Kazım'ın Galatasaray'a karşı gösterdiği direnci gösterebilirse hücumda bir şekilde ayakta kalırız. Yine de Batdal'ın sakatlıktan yeni çıktığını eklemek lazım, Batdal'ın ne durumda olacağını ancak maçta göreceğiz.

Beni düşündüren nokta ise bu kadar mücadeleye ihtiyaç duyduğumuz bir karşılaşmada orta sahamızın rotasyon eksikliği. Cana ve Ayhan'ın oynamasını bekliyorum ama bu ikili daha önce beraber fazla oynamadılar ve Ayhan'ın futbolunda düşüş olduğunu ekleyelim. Mücadele gücü bir noktadan sonra bitiyor ve rakip kovalamak gibi alakasız işlere de dalabiliyor. Ama Ayhan'ı da çıkardığımızda geriye kalan alternatifler Mustafa Sarp ve Barış Özbek. İşte bu nokta da bizim aciz kaldığımız noktadır. Fenerbahçe orta sahasında Emre ve Mehmet Topuz'un oynayacağını düşünürsek bu adamlar oyunun iki yönünde de aktif. Mutlaka hücuma çıkacaklar ve bir anda Alex, Dia, Stoch ve Alex'le de beraber inanılmaz bir hücum kombinasyonu ortaya çıkacak. Bu yüzden oyunun temposunu mümkün olduğunca aşağıda tutmalıyız, önceliği savunmaya vermeliyiz, sabırlı oynamalıyız ve Servet Çetin, Niang'ın üzerinde hakimiyet kurabilsin diye dua etmeliyiz. Eğer Niang kitlenirse Fenerbahçe hücumunun yüzde 50'sini almış oluruz ama Niang'ı da durdurmak çok zor. Ayrıca Dia ve Stoch'ın hızlı, dikine oynayan futbolcular olması savunmayı çok sıkıntıya sokacak.

Fenerbahçe cephesinde ise Alex mutlaka oynayacaktır. Aykut Kocaman'ın kafasında 4-3-3'e geçme projesi var ve bu sezon içerisinde kesit kesit bizlere bunu gösterecek ama bu maçta Alex'i oynatmaması tam bir kumar olacağından ve Alex'in bu tip maçları çok sevmesinden ötürü ondan vazgeçeceğini düşünmüyorum. Aynı şekilde Niang, Stoch ve Dia da hücum dörtlüsünü tamamlayan unsurlar. Galatasaray'ın savunması iyi sinyaller vermiyor ve son haftalarda da kötü bir görüntüsü var. Bunun yanında da Fenerbahçe hücumcularının son haftalarda formda olması bizim açımızdan bir dezavantaj ama Hagi'nin sihirli değneği varsa ve kısa sürede tesir ederse, Fenerbahçe'nin gol atamadığı her dakika onlar için önemli bir handikap, çünkü gol gelmedikçe oyundan düşebiliyorlar. Bir de hücumda dört yabancıyı da kullanmak sol bekte Caner'in oynaması anlamına geliyor ve bu durum da Galatasaray için avantaj olabilir. Caner'in hücuma etkisi gayet iyi ama o kanatta tempolu Sabri ve Pino'nun varlıkları Caner Erkin'i ister istemez biraz daha savunmada tutacaktır ve Caner'in savunmasının da zayıf olması Galatasaray'ın işine gelebilir. Eğer Sabri ve Pino gününde olmazsa ise Caner ve Stoch {ya da Dia} durdurulamaz bir etki yaratabilirler.

Fenerbahçe'nin avantajı çok. Hem çok formdalar, Saraçoğlu etkisi, Galatasaray'ın içinde bulunduğu kaos, Baros & Kewell & Arda gibi isimlerin olmaması derken oldukça avantajlı sahaya çıkacaklar. Galatasaray'ın ise görünen tek artısı {o da muamma} bu kaosdan birşeyler çıkarabilecek kapasitesinin olması. Zamanında bunlar yaşandı, teknik direktörümüz istifa etti 6'da 6 yaptık, paralar ödenmedi şampiyon olduk gibi. Ama Aykut Kocaman bu tip derbileri çok görmüş, rakibine büyük saygı duyan bir isim. Mutlaka takımını bu yönde hazırlayacaktır. Galatasaray ise Hagi'nin gelmesiyle beraber bir hava yakalar, daha istekli oynarsa ne ala.



Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izle FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleFENERBAHÇE - GALATASARAY CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleFENERBAHÇE MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleGALATASARAY MARŞI İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleFENERBAHÇE 3 - GALATASARAY 2  YIL: 1989 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleFENERBAHÇE 5 - GALATASARAY 2 YIL : 1991-1992 İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleFENERBAHÇE - GALATASARAY NOSTALJİ FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Fenerbahçe Galatasaray derbi maçına az kaldı - Lig Tv canlı izleYAZARLARIN DERBİ GÖRÜŞLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Lig TV'den Fenerbahçe - Galatasaray maçını izlemek için tıklayınız