Trafik lambalarının yanmaması üç gündür yolları altüst ediyor

İzmir'de her gün zorlaşan trafik çilesine, trafik lambalarını yanmaması da eklenince üç gündür yollar altüst oldu. Geçen günki siddetli yağmurlardan s

İzmir'de her gün zorlaşan trafik çilesine, trafik lambalarını yanmaması da eklenince üç gündür yollar altüst oldu. Geçen günki siddetli yağmurlardan sonra Konak ilçesi Çankaya semti başta olmak üzere birçok yerdeki trafik lambaları arızalandı.

Lambalarının yanmaması başta yayaları tehlikeye sokarken sürücüleri zor duruma düşürüyor. Ayrıca belediye otobüslerinin seferleri de aksıyor. Özellikle cuma akşam ve cumartesi öğle saatlerinde Konak'ta Basmane, Çankaya ve Sahil Bulvarı, Bornova'da Manavkuyu ve Özkanlar, Karabağlar'da Altıntaş, Bozyaka ve Yeşillik Caddesi mevkilerinde trafik çilesi daha da artıyor.

Trafik lambalarıın yanmamasından şikayetçi olan Arif Keser, Ömer Aydemir, Hikmet Kömür, Ali Öz, Halit Can gibi sürücüler, "Üç gündür yer yer yanmıyor, bu da trafiği altüst ediyor. 10 dakikada gideceğimiz yere, 1 saatte ancak varabiliyoruz. Yağmur ve sel suları sadece trafik lambalarını değil, telefon hatlarını da etkiliyor. Yetkilileri göreve davet ediyoruz." diyor.